IDEAL

Publicerat

I samarbete med Ideal Of Sweden 

IMG_3642

IDEAL OF SWEDEN
Quality – Design -Function

IMG_3647

• • •

iiih, jag har något super-duper-mega-roligt att berätta och dela med mig till er! Jag har inlett ett samarbete med underbara, fantastiska, inspirerande och kreativa företaget Ideal Of Sweden! SÅ roligt! Jag och Nathalie har kokat ihop något himla roligt. Ruskigt inspirerad, motiverad och glad för detta samarbete.

IMG_3645

IMG_3652

Det jag älskar med dessa skal (inte baaara att det finns mängder med vackra motiv, såsom marmor….) är att de inte bara är vanliga, tråkiga skal. Det Ideal har lyckats med är att göra skyddet till mobilen till en oumbärligt snygg accessoar. Kommer en part 2 av just detta första samarbete också som handlar just om detta. Tycker det är så vackra skal och med så fina detaljer, finns i flera olika mönster (jag menar – kolla på det med ormskinn??? DÖR!) och färger som passar just dig och din stil. Det älskar jag. Göra något som passar alla till något personligt. 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *