FALL TAG

Publicerat

DSC_6548
FALL TAG ♥

Bästa skönhetsprodukten?
Under hösten är jag BESATT av handkräm, så fort det blir kyligt ute så behöver jag en redig handkräm. Men jag måste också slå ett slag för min favorit produkt i sminkväskan som jag inte kan gå utan, Maybelline Colour Sensational lipstick i färgen 725.

Vilken färg har du helst på naglarna?
Jag gillar mörka och murriga färger på hösten, grönt, vinrött och svart är favoriterna men jag känner inte för att klä naglarna i dessa färger (dels för det växer ut och syns så förbaskat snabbt när man gör naglarna på salong) så jag drar nog in sommarens ljusa toner, gärna vit-beige-rosa med någon guldig detalj. 

Favorithöstplagg?
Pälsjackan! (FEJK!). Så snygg, stilren och ruskigt mysig. 

Favoritaccessoar?
Väskor, väskor, väskor. Alltid, året om. 

Favoritfärg på plagg?
Som jag sa ovan, mörka och murriga färger som mörkgrönt, vinrött och svart (helst mockainspirerat under höten!). 

Vad är bäst med hösten?
Det bästa med hösten när den börjar är denna ny-start-power-level-up-känslan i alla faktorer i livet. Också hur frisk luften blir och hur vacker naturen blir. Alla myskänslor. Tjejkvällar, sleepovers, gott kaffe, mysiga plagg, workmode, promenader och seriemys. 

Vad är sämst med hösten?
Så fort de vackra träden, underbara solljuset och den friska luften slår om till en hel grå skala som lägger sig som ett filter över hela landet. Blir så lätt påverkad av vädret så det tycker jag är jättejobbigt. 

Godaste drycken?
KAFFE.

Vad lyssnar du på nu?
Closer – The Chainmakers,

Scars to your beautiful – Alessia Cara,
Alarm – Anne-Marie.
Rihannas album ANTI (deluxe) har jag på repeat också. 

Favoritserie?
Sex and The City. Och Grey’s Anatomy. 

Bästa doften?
Bortsett från den rena, friska luften ute så måste jag ju slå ännu ett slag för min nya parfym från Gucci ”Premiére” so är helt klart min nya doft i höst!

Ska du iväg på någon höstresa?
Tyvärr inte, jobb står i vägen något enormt men jag ska försöka få till någon weekend och mycket roadtrips.

Vad gör du helst en regnig dag?
Ringer tjejerna, dricker och äter gott, pratar i timmar om livet och skrattar extra högt med dom. Mycket choklad spelar stor roll också. Mmm. 

Kommentera via Facebook

19 thoughts on “FALL TAG

  1. Jag går och gör gelenaglar men jag målar dom inte. Kör den naturliga looken :)
    Det sämsta med hösten för min del är att det blir kallt och mörkt..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *