BEAUTIFULLY

Publicerat

IMG_2946IMG_2959IMG_2944

 

BEAUTIFULLY 
IN A CLOTHING •

 

IMG_2965IMG_2956IMG_2947IMG_2961IMG_2966

 

När denna skönhet hängde inne på Gina Tricot kunde jag inte låta bli, trots att den enda storleken kvar var i L. Efter att ha sett den vackra Michaela Forni sitta med denna i drömstaden Paris var jag tvungen. Fallet är så himla, himla vackert. Köpte en likadan i svart och i rätt storlek, xs. Jag älskar plagg som kan passa en i alla storlekar. Så vacker. Oj vad denna ska få vara med om sommarkvällar.
_______________
//When this beauty was hanging inside the Ginatricot I could not resist, even though the only size left was in L. After seeing the beautiful Michaela Forni sit with this in the dream city of Paris, I had. The case is so amazingly, amazingly beautiful. I bought one in black and the right size, xs. I love clothes that can fit one in all sizes. So beautiful. Oh how this should be part of summer evenings.//

 

Kommentera via Facebook

18 thoughts on “BEAUTIFULLY

  1. Vilken drömtopp! så romantisk och fin <3 men du, en fråga som jag tänker på ibland; tar du dessa bilder själv med auto eller har du någon som fotar dig?

  2. sv: men ska du säga snyggo!!! så underbara bilder och ååååh vad ja också ser framemot de där sommarkvällarna du pratar om!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *