3 FASHION TIP

Publicerat

IMG_2874Ingen har väl missat denna gorgeous trend? Jag älskar den lilla detaljen som gör en hel look. Ett enkelt band i sammet eller skinn runt halsen gör en hel look så mycket mer intensiv samt ger en tuffare intryck, vilket jag älskar.
__________________________
//Nobody can have missed this gorgeous trend? I love the small detail that makes a great look. A single band of velvet or leather around the neck makes a great look that much more intense and gives a tougher appearance.//

IMG_2878
70 talet kommer in som trend även denna vår och självklart ska jeans kjolen få sin trogna glans.  Jag älskar hur man kan mixa en lång, kort och lite tuffare jeanskjol med en söt topp eller bara ett enkelt inne. Tumbs up!
___________________________
//70’s coming in as trend also this spring and obviously be denim skirt get his faithful glory. I love how you can mix a long, short and tougher denim skirt with a cute top or just a simple inside. Tumbs up!//

IMG_2876Att jag älskar den tuffa skinnjackan är ingen nyhet, och det jag älskar mest med den är hur den ger sån kontrast till ett sötare plagg. Något att dra på till vad som helst och fortfarande se så otroligt stilfull ut! 
________________________
//I love the tough leather jacket is not news, and what I love most about it is how it provides such a contrast to a prettier garments. Something to drag on for anything and still look incredibly stylish out!//

 

Kommentera via Facebook

23 thoughts on “3 FASHION TIP

  1. Skinnjackor <3 jag = högsta kärleken i klädfronten!
    Håller med om det du skriver om det =)… kan både ju den mest råaste men också hjälper till att tuffa till lite med det söta!
    TREVLIG VECKA på dig, kramen damen<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *