BEST MAKEUP TIP

Publicerat Lämna kommentar

 

I samarbete med Lyko
IMG_3337

 

BEST MAKEUP TIP
BRUSH SET – HERE
(Klick!)
• • •

IMG_3365IMG_3368

Godmorgon mina hjärtan! Hur mår ni? Hur är veckans feeling? Hoppas ni fått er en ruggigt bra start på veckan. Jag hade verkligen livets mest otänkbart sämsta dag igår. Det var obehagligt hur allt gick emot en. Ni vet dagar där morgonkaffet smakar skit, du slår i tån, håret ser ut som barr, båda jobben går skit och du hinner få en slänga av oumbärlig huvudvärk? Typ en sån dag. Avslutade den iallafall med skiksång i bilen med bästis. Så idag känns det bra och jag är exalterad över kommande dagar! 

Jag har i samarbete med Lyko ett otroligt härligt tips till er, en av de bästa tipsen för att få en bra makeup och vi alla vet att om sminkningen en ruggig höstmorgon blir bra har man en jäkla bra feeling resten av dagen. För att få till en snygg makeup är nyckeln: sminkborstarna. Och jag fick testa Lyko’s Brush Set som jag föll pladask för! För det första – oändligt många storlekar och former, vilket jag älskar! Men de suger inte heller åt sig sminket vilket gör att du kan vara betydligt mycket drygare med ditt smink och de ger en otroligt finish! Älskar detta set. Och billigt är det!

HÄR kommer ni direkt till borstarna!
Klicka hem ett helt set och få en bra start varje dag,
samt bli extra snygg innan du bemöter dagen.Jag är inte perfekt, tyvärr

Publicerat 15 Kommentarer

IMG_3373

”OM ÅNGEST, ORO OCH
KONSTEN ATT VARA SNÄLL MOT SIG SJÄLV.”

IMG_3370

IMG_3371

”JAG ÄR INTE PERFEKT, TYVÄRR”
AV MICHAELA FORNI

Jag har under många år följt Michaela Forni, jag har länge läst hennes ord med omsorg och jag har länge inspirerats av hennes person. Hennes andra bok, ”Om att älska”, har varit en handbok genom mitt hjärtekross och mina onda stunder. Jag har gråtit hejdlöst till hennes texter och känt mig mindre ensam för hon har förklarat mina känslor så detaljerat och oumbärligt sanna. Jag har länge läst hennes ord med omsorg. Jag har länge använt hennes ord och texter när jag inte vet hur jag ska förklara mina känslor och min smärta. Jag har länge blivit lycklig av att hon visar hur det är okej att vara ledsen, förstörd och euforisk.
__________________

Jag blev väldigt glad när hon skulle släppa en bok om ångest, som jag länge kämpat och kämpar med. Jag kunde då inte heller komma på en finare present att ge till någon, så jag klickade hem 3 exemplar av hennes bok. En till min syster och en till min bästavän Ida, de båda vet varför just de får denna bok av just mig. De har varit med mig i mina vågor av ångest genom livet, likväl som jag varit med i deras. 

När jag väl fick hem boken, var jag extra pirrig på att få bläddra genom hennes kloka och ärliga ord. Pirrig på att få hennes ord om ångest som handbok till min ångest. Jag rev igenom de första 51 sidorna, tillsammans med 5 för många cigaretter i eftermiddagssolen,  innan jag var tvungen att stänga igenom boken för att möta upp min syster på en promenad i den kyliga höstluften en solig och färgglad eftermiddag. 51 sidor resulterade ett väldigt härligt lugn i mig. Att inte vara ensam. Att höra fler i samma känslor. Mycket av det Michaela skriver känner jag igen mig i, mycket har jag också traskat mig igenom och mycket kämpar jag också med. Detta är nog det finaste tipset man kan ge någon men ångest – köp boken. Tycker det är härligt att ha en handbok med sig, som blir sådär krispigt sliten i väskan och som faktiskt känns i en.

• • •
”Lev i nuet. Lägg gamla lik och nya krig åt sidan.

De betyder ingenting.”

I have the whole world at my feet

Publicerat 6 Kommentarer

I samarbete med Deseino.se

IMG_3355

”AND I THINK TO MYSELF..
WHAT A WONDERFUL WORLD.”

IMG_3362IMG_3358

– PAINTING FROM DESEINO –

Minns ni detta samarbete? Är fortfarande så löjligt kär i de tavlorna, gissa då hur hopplöst förälskad jag är i denna? Denna tavla är så otroligt fin, jag älskar hur stilren men samtidigt speciell den är. Hur den vita ramen ger ett intryck i helheten och hur meningsfull den är. Deseino knows their shit. Finns sida efter sida med så vackra posters och otroliga ramar där som verkligen ger en möjligheten att sätta personlighet på ens hem.

WONDERFUL WORLD POSTER – HÄR
POSTERSAFFISCHERRAMAR  LACE

Publicerat 20 Kommentarer

I samarbete med Bikbok
DSC_6486

DSC_64748DSC_6497

– LACE SKIRT –
Pure favourite ”Anja skirt”

DSC_6435DSC_6433
DSC_6471
WEARING:
Anja Skirt from Bikbok
Basic Longsleeve from Bikbok
Bag from River Island
Shoes from Attitude

DSC_6491DSC_6430

PHOTOS BY ZELDA RINGSTROM 

Jag och Zelda fotade några looks för Bikbok, här är en av dem jag roffade ihop. Seeer ni kjolen? Alltså det är nog bland det finaste plagget jag sett, så otroligt fin. Finns även i puderrosa för en ännu mer romatisk look! Tycker det skulle passa lika bra till ett par stilettklackar och en tight v-ringad body med röda läppar för festligare tillfällen. Eller tona ner med enkla everyday-heels och en jordnära spettopp. Mmm!