Cool girl

Publicerat
Fashion week - daisy grace

Jag är sååå himla besviken över att ha missat fashion week förra veckan… Daisy grace första visning någonsin verkar ha varit helt fantastisk. De väljer att ta ställning inom flera omdebatterade områden i modevärlden. Dels har de kvinnor i alla olika former och åldrar, men de väljer även att släppa sin kollektion direkt efter visning, något som även bland annat Burberry Vetements valt att göra som en reaktion på det snabba modesystemet. Ett coolt och trendigt märke som väljer att ta plats helt enkelt!!

Tanken var att jag skulle åkt upp till Stockholm förra veckan och gått på ett par visningar som en research till min c-uppsats men eftersom jag hade kursintroduktion på tisdagen blev det tyvärr inte så. Det känns nästan lite overkligt, som att man måste nypa sig i armen, när jag tänker på att jag går tredje och sista året på universitet. Min dröm och mitt stora mål i livet är ju att bli chefredaktör på en modetidning så denna terminen har jag valt att plugga ekonomi.

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *