Back where I belong

Publicerat
the slip dress

 

Och så var jag tillbaka på bloggen igen. Efter en hel sommar med jobb och ett fåtal lediga dagar som jag kan räkna på bara en hand har motivationen inte varit på topp. Jag har inte haft en aning om vad jag skulle skriva och hela min vardag har bara känts så trist. Imorgon börjar jag däremot skolan igen, sista året som modevetare och sista året på universitet. Det känns faktiskt helt fantastiskt!!
Hur som helst så tänkte jag, med tanke på vädret och att Stockholm fashion week (som jag tyvärr måste hoppa över på grund av skola…) startar idag, tipsa om ett av höstens hetaste plagg: slipklänningen. Det känns lite som att man kastas tillbaka till dagis och 90-talet. Man börjar ju känna sig aningen gammal när ett mode som man en gång fått uppleva kommer igen… Men visst är slipklänningen helt fantastiskt snygg? Klänningen på bilden ovan kommer från Gina tricot och jag tror att jag ska springa förbi imorgon och testa den! Jag blev helt kär i spetsen vid första ögonblicket. Förra veckan köpte jag med mig en svart slipklänning och en helt fantastisk vit blus från jobbet som jag tror kommer bli fantastiska tillsammans i höst!!!
Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *