Publicerat Lämna kommentar
to be continued

 

Bloggen har varit ganska öde på senaste tiden som ni säkert har märkt och så kommer det tyvärr att förbli ett tag framöver… Jag har nämligen, på grund av mina studier, valt att göra ett längre uppehåll fram till årsskiftet. Jag älskar mode och att blogga, men mitt motto och min drivkraft har alltid varit att det ska vara kul. Just nu känns livet väldigt stressigt och jag behöver andas emellan åt, sätta mig ner och ta det lugnt. Jag hoppas att ni har förståelse för mitt beslut, men att ni ser framemot att läsa nytt och färskt material till våren. Jag planerar nämligen att skriva lite mer modevetenskapliga texter för att det är ju trots allt det jag är bäst på!
Shoes

Publicerat Lämna kommentar
slingback

 

Har länge varit så sugen på ett par slingbacks från Chanel men tycker att det är lite mycket pengar att lägga på ett par skor. Idag lyckades jag hitta ett par, i princip identiska på River Island, som jag klickade hem. Ska bli kul att se om jag faktiskt gillar dem, jag älskar att ha lite vardagsklack och tycker att denna är ganska lagom.


Cool girl

Publicerat Lämna kommentar
Fashion week - daisy grace

Jag är sååå himla besviken över att ha missat fashion week förra veckan… Daisy grace första visning någonsin verkar ha varit helt fantastisk. De väljer att ta ställning inom flera omdebatterade områden i modevärlden. Dels har de kvinnor i alla olika former och åldrar, men de väljer även att släppa sin kollektion direkt efter visning, något som även bland annat Burberry Vetements valt att göra som en reaktion på det snabba modesystemet. Ett coolt och trendigt märke som väljer att ta plats helt enkelt!!

Tanken var att jag skulle åkt upp till Stockholm förra veckan och gått på ett par visningar som en research till min c-uppsats men eftersom jag hade kursintroduktion på tisdagen blev det tyvärr inte så. Det känns nästan lite overkligt, som att man måste nypa sig i armen, när jag tänker på att jag går tredje och sista året på universitet. Min dröm och mitt stora mål i livet är ju att bli chefredaktör på en modetidning så denna terminen har jag valt att plugga ekonomi.Summer on you

Publicerat Lämna kommentar
Gucci sandals

 

 

Gucci – Här // H&M – Här

Guccis sandaler med klack har minst sagt blivit populära den senaste säsongen och har synts på var och varannan fashionista. Budgetkedjorna brukar inte vara sena med att haka på modehusens stora trender och så inte heller i detta fall. Vad tycker ni om H&M’s look-a-likes? Jag tycker att de är minst lika snygga! Kanske klickar jag hem ett par, de är ju trots allt perfekta att bära såhär på sensommaren när det fortfarande är varmt!Back where I belong

Publicerat Lämna kommentar
the slip dress

 

Och så var jag tillbaka på bloggen igen. Efter en hel sommar med jobb och ett fåtal lediga dagar som jag kan räkna på bara en hand har motivationen inte varit på topp. Jag har inte haft en aning om vad jag skulle skriva och hela min vardag har bara känts så trist. Imorgon börjar jag däremot skolan igen, sista året som modevetare och sista året på universitet. Det känns faktiskt helt fantastiskt!!
Hur som helst så tänkte jag, med tanke på vädret och att Stockholm fashion week (som jag tyvärr måste hoppa över på grund av skola…) startar idag, tipsa om ett av höstens hetaste plagg: slipklänningen. Det känns lite som att man kastas tillbaka till dagis och 90-talet. Man börjar ju känna sig aningen gammal när ett mode som man en gång fått uppleva kommer igen… Men visst är slipklänningen helt fantastiskt snygg? Klänningen på bilden ovan kommer från Gina tricot och jag tror att jag ska springa förbi imorgon och testa den! Jag blev helt kär i spetsen vid första ögonblicket. Förra veckan köpte jag med mig en svart slipklänning och en helt fantastisk vit blus från jobbet som jag tror kommer bli fantastiska tillsammans i höst!!!