Börjar 2016 i sängen

Publicerat

Idag firar vi vårt första inlägg här på Daylife.se, välkomna alla nya läsare och jag hoppas att du kikar in här fler gånger. Det finns massor att pilla med på sidan som jag hade tänkt göra idag. Men jag får helt enkelt skjuta på det tills imorgon.

Mitt 2016 började kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig med ont i hela kroppen, yrsel och x antal vändor till toaletten (neeeej, jag är inte bakis). Men det gör inte så mycket, bara det är snabbt övergående. Magnus, jag och Millie ska på Disney On Ice i Globen imorgon och det vill jag inte missa. Så EN dag i vår underbart stora och fluffiga säng är inte fy skam, så länge jag är fit for fight imorgon igen.

IMG_0823

IMG_0824

IMG_0827

Jag var på väg att skriva god morgon tills jag insåg att klockan faktiskt är halv två! Nyårsdagen får helt enkelt bli en pyjamas dag för oss alla. Maja försvann för en liten stund sedan till bästisen och Millie och Magnus myser i soffan efter att ha kört ett städrace. Varför städar man INNAN man ska ha fest? Du måste ju ända städa dagen efter igen. Flickornas rum var helt upp och ner vänt på och det låg chips i hela huset. Utanför Villa Solbacka kunde förbipasserande vittna om att det var en hejdundrande fest som ägde rum här igår med uppradade flaskor och fyrverkeri delar i snön. Vi hade jätteroligt, trevligt, åt god mat, många underbara samtal och barn som röjde. Kameran blev tyvärr sittandes på bänken i köket, jag hade så mycket annat att tänka på som värdinna, så jag kan inte ge er så många ”behind the scenes” bilder från Paradgatans Nyårsfest.

Barnen fick första sittningen med kycklingspett och pommes så vi vuxna kunde njuta av vår mat i godan ro. Som alltid på nyår så handlar den största delen av kvällen om mat så det blev ett par timmar av förrätt, varmrätt och efterrätt innan klockan plötsligt var tolv och det var dags att fira in det nya året med fyrverkerier. Strax efter klockan tre gick de sista gästerna, Millie somnade vid två och Maja var vaken lika länge som vi andra. Tack och lov så blev det en lång sovmorgon för hela familjen.

IMG_0832

IMG_0835

IMG_0841

IMG_0849

IMG_0851

Linslusen och fina grannen Jocke lyckades fastna på bild. Han och lika fina frun Jennifer kom med en inflyttningspresent som gjorde mig riktigt glad. Hon vet vad jag gillar den där goda grannfrun.

IMG_0852

Marmorskiva!

IMG_0853

Nu ska jag masa mig ut i köket och rota fram lite rester från gårdagen och krypa upp i soffan med Millie och Magnus.

God Fortsättning och jag hoppas att det nya året startar på ett lite bättre sätt än vad det har gjort för mig.

Kraaaam

J

Kommentera via Facebook
Please follow and like us:

4 thoughts on “Börjar 2016 i sängen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *