Hej igen!

Publicerat

Hej!

Nu var de jätte länge sedan jag var här inne, har hänt en hel del sedan sist.

Jag har fått ett nytt jobb som chef. Trivs väl inte så bra där. Så jag håller på och söker nytt plus de är 8 mil hemifrån så jag får pendla en massa och de tar sån tid.

Jag försöker att gå ut och gå varje dag så man kanske kan känna sig lite mer pigg och utmattad på ett annat sätt än att inte göra något.

Jag sitter och funderar en massa hela tiden på vad jag vill göra med mitt liv, ena stunden så vill jag plugg nästa stund så vill jag jobba inom handels. Och ibland vill jag starta en webb sida. Hatar att jag har sån besluts ångest om vad jag vill göra. Ibland önskar jag att någon bara kom och sa de här ska du göra Carro.

Just nu tror jag att de hade hjälpt mig jätte mkt men jag vet inte. Förstår inte varför de ska vara så svårt att bestämma sig vad jag vill. Skulle behöva prata med någon som är insatt i någon form av allt som jag vill göra. Men jag kan inte med och fråga någon heller om dom kan hjälpa mig.

Men men!

Nu ska jag försöka att bli bättre på att skriva i bloggen. Kommer mest att bli vardags grejer och om vi hittar på några roliga saker.

Igår var jag och lämna dom två minsta hos sin farfar i Hunnebo, så dom ska vara där tills imorgon. Bada, åka båt och fiska krabbor. De tycker dom är roligare än att behöva gå på fritids och dagis. Och jag kan förstå dom. När man är där ute så hittar man ett inre lugn, de är så avslappnande att åka båt och känna havslukten.

Hade jag haft råd så hade jag köpt mig en båt och en liten stuga där ute och spenderat varje ledig minut där.

 

Kommentera via Facebook