Hej igen!

Publicerat

Hej!

Nu var de jätte länge sedan jag var här inne, har hänt en hel del sedan sist.

Jag har fått ett nytt jobb som chef. Trivs väl inte så bra där. Så jag håller på och söker nytt plus de är 8 mil hemifrån så jag får pendla en massa och de tar sån tid.

Jag försöker att gå ut och gå varje dag så man kanske kan känna sig lite mer pigg och utmattad på ett annat sätt än att inte göra något.

Jag sitter och funderar en massa hela tiden på vad jag vill göra med mitt liv, ena stunden så vill jag plugg nästa stund så vill jag jobba inom handels. Och ibland vill jag starta en webb sida. Hatar att jag har sån besluts ångest om vad jag vill göra. Ibland önskar jag att någon bara kom och sa de här ska du göra Carro.

Just nu tror jag att de hade hjälpt mig jätte mkt men jag vet inte. Förstår inte varför de ska vara så svårt att bestämma sig vad jag vill. Skulle behöva prata med någon som är insatt i någon form av allt som jag vill göra. Men jag kan inte med och fråga någon heller om dom kan hjälpa mig.

Men men!

Nu ska jag försöka att bli bättre på att skriva i bloggen. Kommer mest att bli vardags grejer och om vi hittar på några roliga saker.

Igår var jag och lämna dom två minsta hos sin farfar i Hunnebo, så dom ska vara där tills imorgon. Bada, åka båt och fiska krabbor. De tycker dom är roligare än att behöva gå på fritids och dagis. Och jag kan förstå dom. När man är där ute så hittar man ett inre lugn, de är så avslappnande att åka båt och känna havslukten.

Hade jag haft råd så hade jag köpt mig en båt och en liten stuga där ute och spenderat varje ledig minut där.

 Natten!

Publicerat

Äntligen hemkommen från jobbet, har varit en hektisk dag på jobbet ikväll. Men vi hann ikapp oss 😊 Då blir man så glad när man hinner med de man ska göra.

Sedan var de ju de där med att sova oxå, de har jag inte lärt mig att göra när jag kommer hem. Somnar säkert som vanligt vid 3, klockan ringer 06:15 imorgon bitti 😴 Alltid lika trött men sova får man göra en annan dag 😊 Funderar på om man ska försöka lära sig någon form av avslappnings metod innan man ska sova när man kommer hem så sent efter jobbet 🤔 Får ta och fundera på de ett tag så får vi se om jag kommer på något. Någon som kanske har något förslag? Hjälp mottages gärna 😊

Puss och kram på er alla där ute!

Nu ska jag få min hjärna att varva ner, så att man kanske kan somna 😘På väg till stugan efter en heldag i backen :)

Hej alla glada :)

Publicerat

Nu var det bra länge sedan jag var här. Har hänt väldigt mkt :) Har fått fast jobb plus att jag jobbar extra på den andra jobbet :) Ingen kan vara gladare än jag :) Barnen har fyllt år och jul och nyår har varit här oxå. På jul så var vi hos Patriks pappa, var jätte mysigt :) På uppesittarkvällen så var vi hos Patriks mamma som alltid, barnen fick öppna några julklappar, när klockan slår 00:00 så öppnar vi vuxna våra julklappar :) Det är något som vi har gjort i många år, så barnen får öppna sina på julafton så de blir deras dag :)

Över nyår så var vi Kläppen ski resort med Patriks pappa och fru, kan säga att vi kommer att åka dit igen. Var hur mysigt som helst, det är något som jag verkligen kan rekommendera. Barnen gick på skidskola i två dagar och fick lära sig jätte mkt, jag lärde mig oxå att åka, gick bättre än förväntat :) Patriks pappa är en gammal skidlärare så jag fick lite tips på hur jag skulle göra, åka skidor var nog ett av de bästa jag har gjort på länge. Får nog boka en resa dit nästa nyår oxå tror jag bestämt :)

 Hallå!

Publicerat

Hej!

Nu blev det visst så där länge sedan jag var här inne igen.

Har hänt väldigt mkt det senaste. Fixat två nya jobb. Så man har jobbat en del. Plus att man har varit sjuk.. Mindre kul. Fått lite olika förfrågningar gällande jobb. Så nu är man lite kluven. Får se vad som händer i framtiden. Men jag vet att det kommer att bli bra när allt är klart.

Nästa vecka så ska jag och familjen åka ner till Skåne över helgen. Det ska bli jätte mysigt att få komma hemifrån lite. Vet att gubben min vill att vi ska åka till Vellinge Blomman och kolla. Han tycker om den butiken, det gör jag med iof :)

Imorgon ska stora pojken till Göteborg och sova på hotell, med sin kompis och hans mamma och mormor. Så det ska bli kul att höra hur det har varit där sedan:) Hade mer än gärna åkt med och gottat mig i hotell frukosten. Finns ju inget godare än hotell frukost. Allt gott som serveras… Mums!

Nu får jag ta tag i tvätten så att det finns rena kläder här hemma…

 

Puss och KramNy dag!

Publicerat 1 Kommentar

Nu sitter jag här i sängen med datorn i knät. Sitter och funderar på vad man ska göra här i livet. Om man kanske skulle ta tag i pluggandet igen lr inte :S Är lite kluven. Känner att jag inte har något plugg huvud. Sedan så vet jag inte vad jag vill bli när jag blir stor…… Blää….. Söka jobba gör jag med de ger inget napp. Spelar ingen roll va jag gör så går allt åt skogen…. Börjar känna mig meningslös. Livet känns väldigt tung just nu. Hatar verkligen när det blir så här. Borde inte känna så här nu när det är vår väder ut.Blir bara så j*vla arg på mig själv. Ibland önskar jag att jag vore mer som alla andra. Men som sagt nu är jag inte de. Och det måste jag lära mig att leva med. Men det någonstans inom mig så vill jag göra något med mitt liv, men när jag väl kommer på något så blir jag alltid stoppad. Det är väl det som gör att jag aldrig får uppfylla några av mina drömmar. Står och stampar på samma ställe hela tiden, finns inget värre känns det som…

Får nog ta mig en promenad och få den här hjärna rastad lite. Tror att den behöver de. Innan den kockar över. Känner att den går på hög varv just nu. Finns så mkt jag vill få ut men känner att allt behöver inte alla veta. Kan bli väldigt fel då. För det brukar de bli. Finns ju tyvärr folk som gör allt för att snoka på en privatliv in i benmärgen och när det har fått reda på något så vrider dom på det så att de blir ännu värre än va det egentligen är. Så vissa saker håller jag för mig själv… Men en sak är säker och det är att jag är j*vligt glad över våran nya bil :)  Kan inte annat än att älska den bilen :) Vi kommer att göra många mil ihop! Barnen älskar bilen oxå! Tur att dem gilla den med. Åker vi inte den så säger dem: Men mamma varför tar vi inte volvon i stället? Den är ju mkt goare att åka i :) Mina små trollungar :)

Puss och Kräm på er där ute!!!

Nya pärlan! :)
Nya pärlan! :)


Nu så!

Publicerat

Nu ska vi se om jag har fått i ordning på alla bilder som de ska. ska bli kul och se om det funkar nu.. Nu håller vi tummarna :)

Stora pojken William :)
Stora pojken William :)
Elizia åker lastbil med sin pappa :)
Elizia åker lastbil med sin pappa :)
Tokungen Vincent på julafton :)
Tokungen Vincent på julafton :)