Musiktips nummer ett

Publicerat

Då har vi kommit till första rundan av Musiktipset, denna gång Julis tips. Som  jag redan har sagt tidigare är det inte topplistemusik det kommer handla om, utan Rock n’ Roll och annat godis. Tidigare har jag lagt upp ett par klipp med AC/DC, Dire Straits och Prince. Fast nu blir det lite mer än ett klipp. Bandet för dagen är ett av de banden jag lyssnade allra mest på under min uppväxt: Depeche Mode! Eftersom de har gjort en miljon bra skivor med en miljon låtar på varje så kan jag inte lägga upp alla, men här kommer ett par av mina favoriter. Alla live såklart 😉

Vi börjar med Never let me down again:

Sedan fortsätter vi i samma takt med ännu en kanonlåt: Enjoy the Silence

 

Sedan en festlig liten video från the Letterman show och en av mina bästa låtar: Personal Jesus!

 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *