Att fånga det perfekta!

Publicerat Lämna kommentar

 

Vi har världens bästa jobb! Under de senaste månaderna har vi tagit del utav era underbara, vältajmade och välskrivna blogginlägg.
Ni är otroligt talangfulla i att fånga det väsentliga. Det behöver inte alltid vara ett lyckligt inlägg, ett smart inlägg. Däremot så skall det skrivas ifrån hjärtat.
Vilket ni alla gör!

Tack så otroligt mycket för en underbar början!

DSC00041VEM ÄR HON?

Publicerat Lämna kommentar

Inom ett par månader kommer denna profil att blogga hos oss. Vem det är? Det får ni reda på när det är dags.
Bilderna är tagna under vår första fotografering och är långt ifrån de bilder som vi har planerat att använda i framställande utav hennes sida.

DSC09624

DSC09629

DSC09614 copyVIMMEL BLAND STJÄRNORNA

Publicerat Lämna kommentar

I oktober 2015 arrangerade TOP&TAIL tillsammans med Eklund Stockholm New York ett exklusivt vimmel för lägenhetsprojektet Continental Apartments. Lägenhet som evenemanget genomfördes i såldes nyligen för över 100 miljoner kronor. Gäster som närvarade var bla. Björn Borg med familj, Martin Björk, Mårten Nyhlen, Anders Philblad m.fl och självfallet kvällens huvudman, Fredrik Eklund!

IMG_0046CONTINENTAL APARTMENTS

IMG_0057CONTINENTAL APARTMENTS

IMG_0098BJÖRN BORG MED FAMILJ SAMT FREDRIK EKLUND

IMG_0091BJÖRN BORG & FREDRIK EKLUND

IMG_0105MÅRTEN & MALIN NYLÉN

IMG_0116SIGRID BERNSON & REBECKA NYMAN

IMG_0117PER & LOTTA SCHLINGMANN

IMG_0138MARTIN BJÖRK & JOACHIM BERTNZON

IMG_0164CONTINENTAL APARTMRNTS

IMG_0165KVÄLLENS SPONSOR: ABSOLUT ELYX

IMG_0205KVÄLLENS SPONSOR: ABSOLUT ELYX

IMG_0141MATEN STOD PERNOD RICARD FÖR

IMG_0213UTSIKTEN IFRÅN PENTHOUSE 60 METER UPP

IMG_0037WORLD OF ESNY

Ingen trodde på oss. Så vi såg till att göra det själva!

Publicerat Lämna kommentar

ÅRSKRÖNIKA 2015

test

Året går mot sitt slut och jag sitter här i julens efterdyningar, reflekterar över året som gått. Vad har hänt frågar jag mig, samtidigt som jag fyller munnen med det nyinköpta vinet. En fruktig smak med inslag av fat, mörka bär, plommon, choklad, lakrits, kanel, peppar och mynta sprider sig. – Gud vad gott! hör jag mig själv säga. Vinet heter Epica Malbec, ett Argentinskt vin som jag starkt kan rekommendera.

– Vilka sociala medieprofiler arbetar ni tillsammans med?

Det var frågan som satte ett frö i vårt undermedvetna i början av 2015. En fråga som gjorde att vi under nio månader, intensivt jobbade med att rekrytera, programmera, konceptualisera och framställ det som kom att bli Daylife.se.

– Ni kommer aldrig att lyckas! Det finns ju redan en rad etablerade portaler, ni är inget speciellt!

Detta och en rad andra negativa kommentarer haglade kring oss när vi var ute och pitchade vår idé. För min egen del fungerade kommentarerna som tändvätska. Något som fick mig att arbeta hårdare än vad jag trodde var möjligt. Ända sedan dag ett så har vår vision varit att skapa ett koncept som gör oss konkurrenskraftiga och eftertraktade. Vi kan idag säga att vi lyckats!

Kortfattat så innebär partnerskap hos oss tillgång till en individuell procentsats på bloggportalens totala intäkter. Dvs. du tjänar inte bara pengar på din egen blogg utan på alla bloggar på hela portalen. De partners som tagit till sig konceptet vill vi säga grattis. 2016 spås bli ett lysande år!

Vi går in stolta och rakryggade i kommande år. Med en rad nya mål som skall uppnås. Har vi åstadkommit det vi gjort nu, på enbart 11st veckor(sedan bloggportalen öppnade)! Tänk er då vad vi kan göra på nästa års 52st!

Slutligen vill jag och mina kollegor tacka er, alla underbara profiler. Utan er är vi ingenting. Har du blivit tillfrågad av oss så är du oerhört talangfull! Du är helt enkelt grym på det du gör! – Vi värvar inte bloggare, utan profiler med unikitet, något som gör denna sida speciell!

Jag hör hur det klingar till ifrån köket. Lammet ställs ut på bordet, det doftar underbart, det ropas nu efter mig. Jag tar med mig flaskan med (Rödvin) Epica Malbec som jag vill introducera för gästerna. Har enbart druckit ett glas. Men det har gjort avtryck, likväl som jag vet att Daylife kommer göra under 2016…

Gott Nytt År!

/Patrik

test1