Julfirande

Publicerat

Vi har äntligen bestämt vart årets julfirande kommer bli. Den kommer spenderas tillsammans med mina släktingar i Värmland!

Vi kommer åka upp några dagar innan jul för att umgås med en vän till oss i Karlstad, sedan fortsätter resan vidare till Arvika där vi kommer spendera några nätter och framförallt julafton. Den 25:e kommer vi sedan spendera i Karlstad igen hos Christoffers mormor och morfar innan resan bär av hemåt igen.

Tycker det ska bli så himla roligt att för första gången få ha med Nova & Jack på våra julfiranden. Redan förra året trodde många att de skulle ha varit hos oss. Jag var inte lika övertygad fram tills att jag började få obehagliga sammandragningar på just julafton. De gav sig som tur var och vi kunde njuta så gott det gick. Inte förrän 3 veckor senare kom det efter att vi tvingat ut dem 😁

För mig har aldrig jul varit sådär jättespeciellt.. Jo när jag var mindre och 23:e alltid friades hos farmor och sedan den 24:e hos mamma då var det speciellt! Mysigt att få träffa alla släktingar. Men nu när jag blivit äldre har jag bara tyckt jul varit omständigt och fullt av krav. Jag har  snarare sett det som ett stressmoment, man ska firar jul på ena stället, sedan iväg till nästa ställe för att sedan åka till tredje. Antar att det är en effekt av att ha skilda föräldrar. MEN! I år ser jag verkligen fram emot det. Mer än någonsin faktiskt. Vi får ha Christoffer hemma(han är borta otroligt mycket nu) & julen får spenderas med barnen, det absolut bästa. Jag tycker att jul är barnens högtid och jag tror det är därför jag ser fram emot den nu med min egna familj! 

Åren framöver tror jag faktiskt att vi kommer fira denna högtid hemma hos oss. Då börjar Jack & Nova förstå på ett helt annat vis, och som jag skrev, det är ju för barnen och jag vill att de verkligen ska minnas julen som något mysigt när familjen gosar tillsammans hemma, det är lugnt och mysigt, vi ser på Kalle Anka, har tända ljus äter god mat, har knäck i stora lass och öppnar paket. En tomte ska det självklart vara! Sen hade jag självklart tyckt det varit kul om någon av våra släktingar vill komma till oss, absolut. Det gör mig inget. Men bara att kunna vara hemma och ha det riktigt mysigt det vill jag!

image image image
Bilder från förra julen. En ENORM blivande mamma som väntade med spänning. Och undrade såklart på vad det var för några som gömde sig där inne. Alltså, jag minns verkligen inte att jag var så stor haha! Som ett hus 😂

Kommentera via Facebook
Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *