Julklappar

Publicerat

Suttit och planerat lite julklapps shopping till lilleman. Tycker faktiskt det är svårt att veta vad man skall säga att han önskar sig. Han har redan så himla mycket leksaker så det är nästan onödigt att köpa en massa nytt, han leker ju inte heller med allt. Så i år vill vi inte lägga en allt för stor summa pengar på julklappar. Något som vi faktiskt kommer köpa är en docka, som en liten ”förberedelse” inför lillasysters ankomst. Ett tågset och böcker kommer han också att få för de är det han just nu leker mest med. Kläder kommer vi också att in handla då han helt plötsligt har växt en massor!! Till er som inte heller vill lägga en massor av pengar på julklappar så finns det just nu en massa saker till bra rea priser inne på jollyroom.

ABM_1447922790

Tänkte i år knåpa ihop en liten julklappskalender till honom, tycker att han är tillräckligt stor för det nu. Så nu har jag något att pyssla med i ett par dagar framåt 😊

Screenshot_2015-11-19-09-22-30

Kommentera via Facebook