image

FÖRLOVNINGEN 💖

Publicerat 10 Kommentarer

Som ni alla säkert redan vet så har jag och Erik förlovat oss.

Erik bad mig komma ner till bryggan för att han hade en överraskning, när jag kom ner dit så hade han tänt marschaller längst med hela bryggan. När vi kom längst ut så gick han ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom. Den där frågan man alltid har undrat över hur det ska kännas att få. Jag blev så chockad och började gråta, såklart så sa jag ju ja!

Han hade funderat på att fria på julafton men han ville göra det enkelt och bara att det var jag och han ensamma. I veckan ska vi gå ut på förlovningsmiddag!

Många tycker att det är för tidigt att förlova sig efter bara ett halvår tillsammans. Men det jag och Erik har gått igenom tillsammans behöver inga andra par gå igenom. Först den pressen under inspelningen och sen allt hat, allt drama, alla människor runt omkring som försöker förstöra. Vi är mycket längre in i vårat förhållande än bara 6 månader.

Så länge allt känns rätt, vad ska man då vänta på? 💕  Tack för alla fina gratulationer! ✨

 

kram L

 image

Slottet

Publicerat 4 Kommentarer

Dagen jag åkte ner mot slottet var jag så sjukt nervös. Aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Att åka ensam till en främmande plats och träffa kille som eventuellt skulle bli min och träffa 9 andra tjejer som också ville ha honom + 30 andra nervösa brevskrivare som väntade på sina bönder.

Det var en sjuk känsla att träffa dom andra tjejerna. Dom första jag mötte i lobbyn va My och Emelie. Vi skulle tydligen sova i samma stuga, så det var jätte kul! Sen väl i stugan fick jag träffa min tredje rumskompis Lina I.

Första dagen så var det lite pressmöten och vi fick träffa resten av brevskrivarna.

Dagen därpå va det dags att filma första inspelningen, det sjukaste jag någonsin varit med om! Jag var så nervös, skakade och kunde knappt andas. Fick göra lite intervjuer och filma ”ankomsten” till slottet. Vi fick alltså dra ut våra väskor igen och låtsas som att vi precis kommit till slottet 😄

Sen va det dags att få se bönderna på trappan utanför slottet. Oj va det pirrade! Sen var det dags för speedejt, man fick sitta och vänta inne i ett rum en stund, sen skulle man gå in i rummet där HAN satt. Man fick stå utanför och räkna till 10 för att sedan gå in. Väl där inne va det runt 20 ögon som stirrade på en och kameror ifrån båda hållen. panik! Men det gick väldigt bra, vårat samtal rullade på och man blev bekväm med honom trots omständigheterna 😉 Så nej de va inte pinsam tystnad som det såg ut som på tv’n.

De va alltså 8 månader sedan vi spelade in slottet. Men ändå känns det typ som nyss.

Sen var det val och gruppdejt och där vet nu ju hur det gick! Sen var det bara att ladda om batterierna till att åka till hans gård i Småland.

Det var en sån lättnad bara då att få slippa kamerorna ett tag. I 5 dagar spelade vi in slottet.

Kram! 🌸

Limage

MALTA 🌸

Publicerat 7 Kommentarer

Hej igen!

Istället för att börja prata om slottet så hoppar vi ett stort steg framåt i tiden till Malta och tar slottet i nästa inlägg.

Vi hade en underbar resa på Malta, och vi hade jätte roligt tillsammans med dom andra paren. Kan börja med att berätta att det var inget spänt möte med Sigrid och Pål som dom framställde det som, vi mötte dom med öppna armar och blev jätte glada över att se dom precis som med dom andra paren. Fanns inga hard feelings någonstans! Jag visste om deras ”vänskapsnatt” som vi kallar den. Det fanns Lixom inget att prata om och inget att vara upprörd över. För det första så hände det inget  allvarligt, dom kom aldrig steget längre än till en bra vänskap. Blev lite pirr och flört i luften såklart men kläderna behöll dom. Dom hade som sagt brevskrivarna kvar i deras tankar.  Så tillbaka till Malta igen..

Vi kom till vårat fina hotell som låg nästintill i mitten på Malta, alla blev lite ledsna över att vi inte fick havsutsikt men en pool hade vi iallafall 😉

Vi började med att undersöka våra rum och sedan blev det lite bad i Poolen. Puttade även i Erik med kläderna men de fick ni inte heller se 😁  Kvällen bjöd på en middag tillsammans med alla paren på ett faktiskt fint ställe.

Nästa dag så åkte jag, Erik, Jennifer och Charlie ut till en fin strand där vi fick vara i ca 2 timmar innan det var dags för nästa aktivitet. Medans vi var där så hade Carola och per lite tid tillsammans med ett filmteam och Sigrid och Pål hade egentid med ett filmteam.

Vi hade ett väldigt strikt schema över dagarna och de va ingen ”ligga och njuta på stranden” semester. Det var långa väntetider innan vi kom igång på dagarna. Man kunde sitta inne på hotellet och vänta i 1 timme på att alla team skulle bli redo. För att sedan ta lite bilder på stranden och sen åka vidare. När vi kom hem ifrån stranden igen så passade även jag, Erik, Pål och Sigrid på att ta en lunch tillsammans.

Kvällen fortsatte med spa för oss tjejer (när man såg ut som en monster på tv’n) och killarna fick åka på ölkväll.

Sen fick vi bada lite i poolen och jag tog ett dopp med kläderna på. Vi försökte även oss på len pyramid som även visades på tv rutan 😂

Nästa dag så åkte vi till blå lagunen med båt, där snorklade vi och fick faktiskt stanna där i någon timme. Där va det otroligt vackert! Efter hemfärden blev det lunch på ett jätte fint ställe med tapas mat och en underbar utsikt över havet. Vid det här laget så hade vi nu befunnit oss på alla olika öar på Malta.

När vi kom hem igen till hotellet fick vi lite ”njuta” tid och intervju tid. Sen åkte vi till ett sista ställe och tog en avskedsdrink tillsammans. Därefter fick Erik äntligen fiska lite och han fick en riktig baddare på slutet!

Vet inte om ni märkte det i avsnittet men alla paren fick en egen riktigt dejt med sin partner förutom jag och Erik. Det är det enda jag faktiskt är besviken på. Annars så va det en jätte rolig resa! 🌸

 

 

 

 

 

 

 image

Varför sökte jag till bonde söker fru

Publicerat 8 Kommentarer

4671702235

Det är många som vill höra anledningen till varför jag skrev brev till just Erik.

Jag satt och kollade på bonde söker fru som jag alltid brukar göra. I den här säsongen skulle ju min vän Sigrid vara med så det var extra kul att kolla. Plötsligt var han bara där på tv-rutan, den där killen med stort H, han verkade så perfekt och han fångade verkligen mitt intresse.

Jag la till honom på Facebook och började skriva lite med honom, för jag tänkte då absolut inte vara med på någon tv! Vi skrev och pratade med varandra i telefon och han peppade mig på att skriva ett brev, tillslut så gjorde jag det. Jag skrev det där brevet, det var det svåraste jag någonsin gjort, för hur skriver man egentligen ett kärleksbrev? Jag skrev även i mitt brev att jag inte vill vara med i tv. Jag är bara intresserad om han inte skulle följas.

Jag skickade in brevet sista dagen och ett par dagar senare ringde dom ifrån produktionen att Erik hade valt mig som en utav 10 stycken och han skulle följas. Jag fick några dagar på mig att tänka igenom och jag sa tillslut ja 🌸

Sen va det bara att börja packa väskan och invänta slottet. 💕image

Hej alla!

Publicerat 1 Kommentar

Hej! 🌸

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga om mitt äventyr i bonde söker fru.

Tänkte börja med att berätta lite om mig själv.

Jag heter Linnea Åberg och är 21 år gammal. Jag  föddes i en liten ort som heter Östervåla, där bodde vi tills jag blev 13 år sedan så flyttade vi till Bollnäs (Hälsingland). Jag bor med min mamma och vi har en hästgård strax utanför Bollnäs. Jag äger 2 hundar, några höns och hästar.

Det är många som skriver och frågar om jag överhuvudtaget har erfarenhet utav att jobba på en gård, så ja det har jag. Jag älskar landet, älskar allt som har med djur att göra. Jag är absolut ingen stadsmänniska. Skulle inte trivas med att bo i en lägenhet.

Jag har som sagt aldrig bloggat förut, så ni som läser detta får jätte gärna skriva lite frågor om vad jag just ska skriva om. Ni får fråga vad som helst! 😊

Kram! 🌸