Något att se fram emot

Publicerat

Nu så, nu får jag äntligen ”egen” tid. Eddie sover middag och John lyckades jag övertala att han måste ta det lungt…i soffan, tyst. Kaffe i ena handen, telefon i andra.

John verkar ha klarat sig jättebra från smärtor och andra biverkningar efter operationen. Känns lite si och sådär att ge honom full dos av Alvedon/Ipren kuren 4 gånger om dagen i 5 dagar när han faktiskt mår bra!? Måste ringa och kolla om det verkligen är nödvändigt!

Eddie hade feber hela natten men utifrån rapporten jag fått höra har han sovit ganska bra. 07:15 kom han uttassande till mig och John från sovrummet. Feberfri men hängig. Att han sen skulle ligga still och mysa med mig och John framför tv i 30min kom som en chock..något han sen fortsatte med sen hela förmiddagen. Härligt när barnen har fattat det där med att vila då dom är sjuka.

Nu hade jag tänkt mig en dusch och sen kolla in alternativ på resa till hösten. Äntligen har Jonas gått med på en utlandsresa, han fattar inte att vi hade åkt oavs vad han säger skönt att han är på samma sida av boken som oss andra här hemma. Jag tänker mig en All inclusive, barnvänligt, varm och inte så långt att flyga…mer kräsen än så är inte jag..Grekland är jag sugen på, Spanien vill Jonas till. Någon som vill tipsa mig om vart man ska åka?? Det är hur som helst skönt att ha något att se fram emot, bättre blir det när vi vet vart vi ska och vilket datum. Vardagen, rutinerna..ni vet ekorrhjulet vi dag ut och dag in lever i behöver då och då piffas upp med ett mål, en önskan, chans till att bryta mönstret..något att se fram emot. Vardagen blir lättare att utstå då!

Dags att sätta fart med dagen..man vet aldrig när det lilla livet vaknar igen.

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.