Vab

Publicerat

Nu är vi hemkomna ifrån Falun sen ca 3 timmar. Det hela gick jättebra och han vaknade som den glada/goa John vi känner. Genast började han ställa konstiga frågor, munnen började spinna om alla möjliga olika saker saker och jag kunde inget annat än att skratta åt honom. Narkosläkaren som var med på uppvakning log och sa -”ojdå, han är fortfarande lite snurrig efter narkosen”  -haha nej, så där är han alltid..han är precis så som han brukar” därefter väckte vi nog hela avdelningen med vårt skratt😂😂 som vanlig förstod inte John vad det var som var så roligt och frågade ist efter den där glassen vi hade lockat med under hela dagen.

Han verkar inte ha så fasligt ont, inget han påpekar iaf. Det blir Alvedon/Ipren, glass och mycket vila..ordinerad vila 1 vecka! Inte hoppa, studsa, klättra eller bära..-”vad ska jag då göra mamma?”

Det passar väl bra, när vi kommer hem har svärmor fått hämta hem Eddie tidigare från dagis för att han inte vart riktigt kry. Nu har han feber och hostar som en hund. Vab resten av veckan!

Själv orkade jag inget mer idag. gick ju trots allt upp 05 Vi slängde i oss lite Donalds när vi kom hem, jag har hängt tvätt och sen bara legat här…i soffan.

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.