Avd 45

Publicerat

Igår eftermiddag fick jag samtalet vi väntat på dock tidigare och hastigare än tänkt från ÖNH i Falun. Dom hade nu en tid att ge John för hans operation av halsmandlar. Idag 07:15 skulle vi befinna oss i Falun.

Nu sitter vi här och väntar, Jonas är med John på uppvaktning eftersom bara 1 av oss fick vara med där. Själva sövningen var jag med på. John fick själv välja vem han ville ha med. Han är ju en mammas pojke så valet var enkel. Sövningen gick jättebra, det var en duktig, nyfiken och framförallt en modig grabb som lite motvilligt tillslut somnade. Han ville gärna vara med och se allt dom gjort med/på honom och ställde frågor. Barntv dom hade satt på åt honom inne i operationssalen intresserade inte honom ett dugg.

Det känns i ett mammahjärta när man ser sina barn sårbara, dom blir så små och man känner sig otillräcklig.  Man vill ju bara byta plats med dom. Vi vet ju att denna operation är nödvändig, det kommer ju förändra hans livskvalité enormt. Tänk er själva att sova en hel natt utan andningsuppehåll!

1492601259807

Dom närmaste dagarna blir det att skämma bort denna lill-prinsen. Klia honom på ryggen, servera honom hans favoritmat panpizza, han är ju inte direkt kräsen kolla på samma barntv som han alltid ser, lyssna på hans eviga babbel om allt och inget och äta glass tills det rinner glass ur öronen på honom.

Jag tycker han har vart helt fantastiskt duktig idag, han har vart lugn och sansad..mer sansad än sin pappa! Vi har spelat bamse-yatzi och han har kollat på paddan..det gäller att fördriva tiden och ha tålamod..och det hade han, trots att han var jättetrött och jättehungrig.

Nu kan jag jag nog inte vänta längre, dags att ”slänga” ut pappa så att jag också får mysa lite John.

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.