Glad Påsk

Publicerat

Sill, potatis, lax, ägg och andra härligheter har ni tryckt i er denna helg, det var ju trots allt Påsk. Finns det någon som faktiskt på riktigt förstår sig på Påsken? Det är Jesus, häxor och Påskharen med ägg??! Det kan inte bli mer förvirrande! Det ända man faktisk känner sig ”trygg” med mitt i den röriga traditionen är den där maten som vi äter 3 andra gånger på året… Påsken, Midsommar och Jul.

Vi då, medans ni har kört tryggt och säkert så har vi gjort något outside the Box!, eller jag iaf, jag bokare en weekend till mig och Jonas till Budapest..helt utan hans vetskap, en överraskning till honom. I flera veckor hade jag planerat det hela, ring hans chef och tagit ledigt åt honom, lurat honom med en helt annan historia till vad vi skulle göra denna helg..han var helt ovetande, han förstod kanske att någon var lurt men inte att vi faktiskt skulle åka iväg på en riktigt weekend, bara jag och han..utan barn. Vi har haft 3 helt fantastiska dagar i Budapest, så mycket att se och uppleva. Sammanlagt har vi gått 4.3mil det känns kan jag lova. Det är en fantastisk stad med sån oroligt vacker arkitektur, vi hann med att se så mycket. Vi njöt av tiden tillsamman, åt och drack på uteserveringar, vädret var upp mot 17grader.

IMG_20170417_122056

Nu har vi laddat batterierna och är redo att ta hand om barnen igen med ny energi.

Slänger in några bilder från vår resa lite senare.

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.