Måste tipsa…

Publicerat

Sen innan Eddie föddes har jag haft problem med rygg, nacke och svank. Jag kan vakna upp och ha såna smärtor i dessa områden, jag ljuger inte när jag säger att då och då gråter jag av smärta.

Jag har testat så många olika kuddar, dun, fiber, bomull m.m Jag köper alltid med mig en ny kudde när vi åker till IKEA, varje gång blir jag lika besviken. Jag har lagt ut så mycket pengar på kuddar, pengar på massage, utan resultat.

Strax innan jul snubblade jag in på en sida via facebook. Varnamo of Sweden. Läste några kommentarer och var människor hade skrivit positiva saker om deras kuddar. Fortsatte söka lite mer på dom, läste några artiklar och en blogg var läkaren gav sina synpunkter på den. Alla hade skrivit fint respons ang dom. ja varför inte, kan ju alltid testa. Önskade mig den i julklapp och fick den redan dagen innan jul. Den är fantastisk!

1453725472684

Ja den är stor, tänkte att det här kommer ju aldrig gå. Men helt allvarligt, jag har inte haft ont en enda gång sen jag fick den, jag älskar den! Så nu ska vi köpa en till Jonas också.

Jag kan varmt rekommendera den för dig som sover dåligt och får ont när ni vaknar.

Klicka in dig på Varnamo of Sweden 👈 och beställ din kudde idag.

Kommentera via Facebook

One thought on “Måste tipsa…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.