A SUMMER FILLED WITH LOVE

Publicerat

Hej allihopa!

Det var ett tag sedan jag bloggade nu, så jag tänkte därför smita in här igen och dela med mig av mina kommande planer. Jag kommer satsa mycket på Youtube framöver så här kommer en liten teaser på vad som komma skall :* Den här filmen är inspelad i Nyköpings skärgård, där jag kommer ifrån. En av platserna jag värderar på jorden. <3

Annars har jag kort och gott haft den bästa sommaren i mina 22-åriga liv, med mycket resor, umgänge, träning, kampanj-plåtningar men också en hel del harmoni i hela den här karusellen! Tänk vad livet kan vara underbart om man väljer att fokusera på rätt saker!

Så för er som vill hänga med nu…

Nytt:

OFFICIELL FACEBOOK PAGE  – HÄR (gilla så kommer ni inte missa något) 
YOUTUBE KANAL – HÄR (subscribe så kommer ni inte missa något) 

Annars…… ta hand om er och ha en helt underbar dag! <3
Kärlek / Jossan 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *