EN DAG PÅ SNAPCHAT

Publicerat

Sparade ner min story igår för att ge er en liten inblick i hur mina dagar i Barcelona kan se ut! Såååå missa inte att följa mig där om ni vill se mer såklart – JOSSANFORSBERG! Jag kan faktiskt säga att jag är sjukt aktiv så ni lär bli ganska roade, hehe! Nu ska jag snart möta upp Juliana och göra en Floating Tank. Ni vet när man lägger sig i ett bad i tystnad och hittar ett inre lugn. Det är vad folk har sagt till mig iaf, så nu återstår det att se! Puss och Kram

________________________________________________________________________________________

I saved my story yesterday, just to show you how one day in Barcelona can be! So… make sure to follow me there – JOSSANFORSBERG. I’m actually very good at updates at snapchat!! Just Sayin 😉 Soooo.. now I’m going to meet up Juliana for a ”Floating Tank” experience this evening. Never tried it before, have you? People say that you can find your inner peace while you laying in the water.. but yes.. Le’ts see! I’m so excited! 😀 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *