FÖLJ EN PLÅTNINGSDAG I SYDNEY

Publicerat

Såhär kan en jobbdag som modell se ut, och denna gången jobbade vi i Bondi Beach för F45 training tillsammans med en av de bästa fotograferna jag någonsin fått äran att jobba med, nämligen Steven Chee som tidigare jobbat med många av Victoria Secret modellerna. Jag känner mig bara så otroligt tacksam över att jag fått denna möjlighet, och jag kan knappt bärga mig tills jag får se slutresultatet!

________________________________________________________________________________________

And yes, here we go!

One days working in Bondi Beach with a bunch of beautiful girls.  The shoot was for F45 training and we had one of the best photographer I ever worked with, the one and only Steven Chee who also worked with a lot of Victoria Secret models. I’m feeling so grateful for this opportunity, and I can’t wait to see the pictures…… WOW!

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *