DARE TO WEAR RED

Publicerat

Jossan 15 Jossan 17 Jossan 16 Jossan 14Jumpsuit – Fashion Nova / Photo by Naelia Salas / Location: Olympic Stadium Barcelona

Få 15% i rabatt med koden: XOJOSSAN
Fashion Nova Webshop: HÄR

Jag och Naelia åkte till Olympic nära Montchic här i Barcelona och plåtade för ett Fashion Nova. Vi hade med oss vår egna sminkdrottning Belen som höll i stylingen under hela plåtningen. Jag bara älskar dessa miljöer. Barcelona imponerar på mig gång på gång, och nu är dessutom även vårvärmen påväg, vilket för mig betyder SOMMAR ALL DAY LONG. <3

________________________________________________________________________________________

Get 15% Off Code: XOJOSSAN
Fashion Nova Webshop: HERE

Me and Naelia went to Olympic close to the mountain ”Montchic” for a photoshoot together with our makeup-artist Belen that kept me fresh during the whole shoot. I just love this location. Barcelona always impress me! The best thing is that the spring is here, and for me who comes from Sweden it means SUMMER ALL DAY LONG, hehe! <3

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “DARE TO WEAR RED

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *