TVÅ LYCKADE EVENT

Publicerat

 

wpid-picsart_04-05-10.11.15.jpg wpid-picsart_04-07-12.48.12.jpg wpid-oi000525.jpg wpid-oi000514.jpg wpid-oi000512.jpg wpid-oi000504.jpg wpid-oi000507.jpg wpid-oi000496.jpg wpid-oi000500.jpg wpid-oi000526.jpg wpid-oi000527.jpgBildbomb från mina två event på MM Sports. Både från butiken på Sveavägen men också från den nyöppnade butiken på St. Eriksgatan 59! Wow tusen tack till alla som kom och hälsade på oss, provsmakade, ställde frågor och bara hängde! Hade två fantastiska dagar med mycket inspiration 😄 Hoppas alla ni som kom hem med nya produkter känner er nöjda. Ni kan inte förstå känslan hos mig… den är obeskrivlig!

Massa kärlek från mig till er!!

SHEROX – HÄR (tjejer)

BOBBY BY SELF – HÄR (killar)

________________________________________________________________________________

A lot of pictures from my two days at MM Sports! Both from Sveavägen and St. Eriksgatan 59! Wow thousand THANKS to all of you who came to the event, tried our products, asked questions and just hanged out. Had two amazing days with a lot of inspiration! I hope everyone who came home with new products feel MORE then good about it! You guys can’t imagine my feeling right now. It feels unreal, THANK YOU ♡

SHEROX – HERE (Girls)

BOBBY BY SELF – HERE (Boys)

Kommentera via Facebook

One thought on “TVÅ LYCKADE EVENT

  1. Hej :)
    Det var verkligen kul att träffa Er och tack för det trevlig bemötande jag fick :)
    Vill bara säga att 20 minuter prat med Er gjorde att vi(jag och min fru) under en hel vecka inte en enda gång hade ätit s.k. skräpmat utan vi planerade ordentligt och lagade det som är hälsosamt. Det var det som Alex frågade mig om ”vad äter du?” som gjorde att jag tänkte på vägen hem ”faan alltså, han har rätt! vi måste skärpa sig!”. Vill också säga att (trots att vi inte pratade om det) på något sätt hjälpte ni mig med att bestämma sig att säga ”f*ck y*u” till cigaretter(rökte tre månader nu efter 10 års nikotinfrihet :( ) Nu är det slut med skiten!!!
    Att se er så fina, glada, positiva och fräscha är verkligen en sak som motiverar till att leva mer hälsosamt :) Ytterligare vill jag också säga att både jag och min vackra fru började träna också , lite långsamt men säkert :) och till slut så informerar jag att hon dricker din kosttillskott för tjejer och tycker verkligen om det :)
    Trevlig helg på Er. // Pawel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *