HOME INSPO

Publicerat

wpid-picsart_03-21-01.23.15.jpg wpid-picsart_03-21-01.24.44.jpg wpid-picsart_03-21-01.25.23.jpg wpid-picsart_03-21-01.26.00.jpgJaha nu när vi är tillbaka i Barcelona igen kände vi för en riktig uppfräschning i lyan. Fick verkligen mycket inspiration med mig hem därifrån, särskilt från Bali som jag anser är den snyggaste ”stilen” man kan ha. För mig är det så otroligt viktigt att TRIVAS hemma. Det ska vara en plats man vill hem till efter en lång dag. För mig är det viktigaste att upprätthålla ”mysfaktorn” i hemmet, vilket jag personligen får genom växter, ljus, rökelser och bra musik.

Vad får erat hem att bli hemtrevligt?

Kom gärna med tips!

Kram,

_________________________________________________________________________________________

Back to Barcelona again, and the first thing I really wanted to do was to visit Ikea. I had some new inspiration after our trip. I think it’s important to love being in your home. It has to be a place you want to come home to after a long, tough day or a long journey. To keep that feeling in my home I always have a lot of plants, lights, incenses and on top of that I always play good music.

What makes your home nice?

Hugs,

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “HOME INSPO

  1. Så mysigt! :) För mig är det också viktigast att man trivs och att det känns som hemma. Det bästa tipset jag har är att fylla hemmet med massor av vackra blommor och att våga få in lite mer färg och textur i form av ex. mattor. Kram!

    1. Kul!! Tack för tipsen! Jag är också svag för blommor, växter och färger. det ger hemmet en mer levande känsla :) Ta hand om dig Caroline! Kul att du delar med dig! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *