FRESH UP / HAIR SPACE BCN

Publicerat

PicsArt_03-25-12.09.45 PicsArt_03-25-12.10.44 PhotoGrid_1458904063261Är så nöjd efter veckans besök hos Hair Space Bcn här i Barcelona. Snacka om välbehövligt besök efter 3 veckor i djungeln, saltvatten, snorkling u name it…. Mitt svarta hår har ni blivit mörkbrunt vilket jag visade mig älska så nu när jag var hos Hair Bcn färgade vi utväxten och la i lite schyssta nyanser som ni kan se på bilden. Sedan fixade jag även naglarna i en skön diskret färg, så nu känner jag mig mer än redo för veckans plåtning! Dunder att ha ett ställe att kunna komma till i sin hemstad numera.

Vad tycker ni om nya färgen? Vad gillar ni bäst på mig?
Tycker alltid det är kul att höra era åsikter!!

_________________________________________________________________________________________

After 3 weeks in the jungle, salt water, snorkling tours (u name it) it was well-needed with a fresh-up at Hair Space Bcn. Earlier I had black color but after this trip my hair went dark-brown and I actually like it, so we decided to do my outgrowth and some highlights as you can see on the picture. I also did my nails in a discreet color, so now I feel more then ready for this weeks photoshoot! Hope you like it as much as I do. All cred to this amazing salong! It’s so nice to have somewhere to go in my home-city, and I’m more then happy about the result!

What do you think about my new color? 
I appreciate to hear your thoughts :) 

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “FRESH UP / HAIR SPACE BCN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *