SABANG

Publicerat

wpid-picsart_03-19-01.06.34.jpg wpid-picsart_03-19-01.07.36.jpgwpid-picsart_03-19-01.10.49.jpgwpid-picsart_03-19-01.09.07.jpgEfter att ha landat i Puerto Princesa satte vi oss i en taxi till Sabang, som låg 2h rätt in i djungeln. Utöver att naturen var helt magiskt såg jag även apor och andra roliga djur på vägen. När vi kom fram fixade vi rum på ett hostel som hette Baley Baley och låg 10 m från stranden, som förövrigt var näst intill ödelagd. Vi var omringade av höga berg, palmer, rev, hängmattor, gungor och en del båtar. Efter att ha droppat våra grejer gav vi oss ut på stranden i hopp om att hitta Anton & Fanny som redan då var inne på deras tredje veckas semester. 

När vi fick syn på dem, gömde vi oss bakom ett tält för att sedan skrämma livet ur dem! Åh herregud! Vi var äntligen samlade, Låt detta äventyr starta!

Sabang bjöd på otroligt vackra stunder nere på stranden där vi lyssnade på musik och kollade på stjärnfall. Vi hade turen med oss att några hade sitt bröllop där en av kvällarna, så vi fick känna liv även på den mest ödelagda platsen. 

Perfekt start på detta magiska äventyr!

_________________________________________________________________________________________

After landing in Puerto Princesa we decided to take a cab to Sabang, 2 hours straight in to the deep jungle. We saw apes and other funny animals on our way and the nature was the most powerful I ever seen. When we arrived we checked in at a hostel called Baley Baley, just by the beach.  We were surrounded by high mountains, palm trees, reefs, hammocks and some boats.

After we dropped our stuff at the room we took a beachwalk and met up with Anton and Fanny who already travelled for three weeks. When we found them we were hiding behind a tent so that we could scare them like crazy, haha! Everyone was here! What a feeling!

Sabang offered us really beautiful moments, especially on the beach at nighttime while we looked up in the sky and just enjoyed the simple but wonderful adventure we’ve just started.

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *