SELF CARE

Publicerat

image
image
image
Heeeej alla glada! Hoppas ni mår bra! Känns så himla skönt med helg nu :) igår var jag på besök hos Hair By James Hurunui och gjorde mina naglar. Har faktiskt aldrig varit med om några som varit så brutalt noggranna som dem. De fräschade till mina naglar i nästan 50 min innan dem började med gellacket. Då kan ni tänka er hur baby-ren jag kände mig! Underbart!

Idag är jag påväg på Tibidabu för att plåta med Victor! Denna gången kommer det bli riktigt vasst, de känner jag på mig 😉

Puss!

__________________________________________________________________________________________

Hello everyone! How are you? It feels so good with weekend right now! Yesterday I visited Hair By James Hurunui  and did my nails. They took care of my nails for almost 50 minutes before they did the gellack. You could only imagine how fresh I felt! Wonderful!

Today I go to Tibidabu for a shoot with Victor Kenzo. I feel that it’s going to be awesome!

KISSES

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *