SPARKLING BCAA

Publicerat

wpid-picsart_02-18-10.21.21.jpg

Har du testat Selfs egna BCAA drycker? Riktigt smidigt att kunna ta direkt från kylen och få en redan kyld BCAA ready-to-go! Har just kommit tillbaka efter ett cardio pass och nu är det bara 1h kvar tills första målet! Periodisk fasta funkar så sjukt bra på mig när jag ska hårda till, och nu ligger faktiskt inte Filippinerna-resan så långt bort längre 😉 5 dagar!! Och dem 5 dagarna ska bestå av rent krig!

_________________________________________________________________________________________

Have you tried Self’s BCAA drink? I just love that it’s ready to go… no mixing stuff.. no shakes involved.. just grab it (cold and ready) and DRINK & ENJOY! Just came back from my morning cardio at the gym and now it-s only 1 hour left until my first meal. Periodic fast works really well for me when it’s time to be extra fit…. like now! 5 days until Phillipiness!! So the next couple of days we’re going to put in some extra hard work!

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *