BOWLING

Publicerat

wpid-picsart_12-20-03.42.05.jpg wpid-picsart_12-20-03.39.56.jpg wpid-picsart_12-20-03.37.42.jpg wpid-picsart_12-20-03.43.48.jpg wpid-picsart_12-20-03.40.36.jpg
Äntligen har vårt lilla jullov startat <3

Jag och Alex fina familj drog och bowlade i Täby, och det var faktiskt första gången man hade en chans mot den där Alex… haha så det var sjukt kul!! Men måste ändå ge en extra eloge till min älskling som vann…..tillslut :* Kvällen avslutades hemma hos Alex föräldrar framför filmen Love Actually och Mr & Mrs Smith. Svensk tv levererar alltid runt jul!

________________________________________________________________________________________

Finally christmas holiday! 

Me and Alex family went for some bowling in ”Täby” and  for the first time I gave Alex some competition, so actually it was really fun this time haha! But I still have to give Alex some cred for the win. The evening ended up at Alex parents place infront of two really good movies, ”Love Actually” and ”Mr & Mrs Smith”. Swedish tv always deliver around christmastime! 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *