FÖRE- & EFTERBILD PÅ HÅRET

Publicerat

PicsArt_12-13-08.58.49 PicsArt_12-13-09.03.26 PicsArt_12-13-08.55.51
Back To Black!!

Känns helt underbart att vara svarthårig igen. Testat annat i nästan ett år men alltid vetat om vad jag trivs bäst i och nu är jag äntligen tillbaka, så Hip Hurra för det! Magin skedde i vanlig ordning i Bobbys Studio där min fina vän Danijela dels tonade mitt hår men också satte i 50 keratinslingor från Toupemabelgal i både mörk-brunt och svart. Jag vet att dessa slingor sliter en del på håret så därför använder jag Bobbys egna hårtabletter SuperHair som stärker det och får det att växa nästan dubbelt så fort!! Helt otroligt :)

Så ge mig era ärliga åsikter om håret nu! Skulle bli otroligt glad om jag fick höra vad ni tycker :)

Kommentera via Facebook

10 thoughts on “FÖRE- & EFTERBILD PÅ HÅRET

  1. Om nån ber om åsikter så kan jag inte låta bli! Ställer alltid upp, en sånt jobbig typ är jag 😉 :p
    Så, jag tycker det är fint och att du passar i allt ! men jag gillar bäst det du hade när du sist besökte Bobby och Danijela ( http://daylife.se/josefineforsberg/2015/10/26/ny-harfarg-bleka-forlanga-och-behandla-pa-ett-skonsamt-satt/ ) , Speciell på bilden längst upp på vänster gillar jag färg på dina hår. Kanske det handlar bara om att man behöver vänja sig typ då man har sett dig på bilder med ljusa hår och plötsligt dyker du upp i svarta hår. Vi får se om en vecka hur det känns :)

    1. Givetvis blir det som du säger och jag, och andra, vänjer sig efter ett tag :) Annars jag tycker att mörkbruna hår passar dig bäst då det på nåt vackert sätt matchar din hudfärg som är också lite mörkare . Dem ljusa som du hade sist var faktiskt för ljusa tycker jag med. Men som jag sa i första kommentaren: du passar i allt! :)

  2. Otroligt fin i mörkt hår, det framhäver dina ögon något otroligt! 😀 kommer du lägga upp bilder på resultatet av tabletterna sen? Och hur mycket kostar dem? Är så sugen på att testa då mitt hår typ slutat växa… 🙊

  3. Hejsan jag äter själv dessa tabletter men har en fråga, hur många tar du dagligen. För på burken står det en om dagen. Men där man beställer står det 60 stycken som ska räcka i 30 dagar så alltså 2 om dagen. Vet du hur många man ska ta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *