MOT STOCKHOLM

Publicerat

OI000215 OI000208Visst.. min kamera är färgstark men den här solnedgången är något utöver det vanliga.. jag har alltså inte rört dessa bilder! På andra sidan lyser en stor sol in i planet och på min sida är himmelen alldeles rosa. Sitter och lyssnar på Sven Bertil Taube och dagdrömmer i min ensamhet. Mmmmm ♡♡

________________________________________________________________________________________________________________

On my way to Stockholm! My camera is good catching colors but this sunset is just something more! Haven’t retusched these pictures at all. On the other side of the plan it’s a big yellow sun and on my side is the sky all pink. So beautiful! Daydreaming of Sven Bertil Taube ♡♡

Kommentera via Facebook

6 thoughts on “MOT STOCKHOLM

 1. Hej Josefine!
  Jag lider efter vad som hände idag.Jag var i skolan och skulle på hälsokontroll.När jag väl stod där började jag skaka för att dem skulle väga mig.Jag har alltid varit rädd för vågen.När skolsystern bad mig ställa mig på den så blev jag ledsen jag ville inte ens titta på siffran eftersom de var väntat att den skulle vara hög.Jag Kollar och vågen visar 55kg.Och jag är bara 13 år gammal.Det är väldigt mycket ska jag säga eftersom alla andra i min klass är smala fina och långa de väger runt 40kg.Så fort min vän fråga mig hur mycket jag väger så var jag tvungen att ljuga för rädsla.Jag är trött på mitt liv jag vill inte leva med att vara överviktig.Jag känner att jag inte vill vakna upp varje morgon och de värsta är att jag skippar frukosten som är viktig,jag har försökt att svälta för att gå ner i vikt men jag har bara gått upp.Vad ska jag göra som 13 åring som väger 55kg.Mitt mål i sommras var att gå ner till 45 kg men då vägde jag vid 49kg.Men lyckades inte utan gick upp.Tror du att de fortfarande har någon hans att gå ner och uppnå mitt mål?
  Jag lever i min begravning känns de som och gräver djupare, har levt i deperition och ångest.Jag känner att de finns ingen chans för mig.Jag ÄLSKAR ATT TRÄNA men jag tränar varje dag övningar i 30min men jag känner att jag är på samma ruta.Vad ska jag göra för att minska min vikt utan att gymma och hålla min vikt på samma siffra.
  Kram

  1. Nicole kära du, du har så mycket hjärnspöken helt i onödan. Först och främst, strunta i vågen och gå på vad du ser i spegeln istället, både fysiskt och psykiskt. Mår du bra psykiskt så kommer du börja se ljuset i den fysiska biten. Intala dig själv att du INTE ”lever i din begravning”. Det är bara ett straff mot dig själv jag lovar. Livet är underbart och därför ska du försöka fokusera på möjligheterna istället för bristerna, för fokuserar du på det kommer du aldrig hitta den innersta glädjen till att förbättra. Så allt startar egentligen med dig själv och jag skulle vilja påstå att din inre resa är högt prioriterad i detta läge, och genom att tex börja sköta kosten kommer mycket annat komma gratis. Du kommer må bra med dig själv och inse att det du gör, det gör du för DIG. Så mitt tips till dig är att äta mycket protein och grönsaker. Strunta i kolhydrater såsom bröd, ris, potatis och pasta och ersätt det med en halv avokado eller en liten näve nötter till dina mål på ”Grönsaker och protein” så kommer det göra stor skillnad. och kom ihåg, utseende är inte allt. Hälsa är viktigast, och mår du bra med dig själv kommer det lysa igenom på ditt utseende också <3 Kram

 2. Hej! Jag får väldigt lätt ‘bulkiga lår’. I dagsläget har jag riktiga fotbollslår från den tiden… Har du några tips på hur man ska träna för att låren inte ska bli så stora? Är det många reps och lägre vikt som gäller? Hur tränar du din rumpa och lår och hur ofta? :)

  1. Hej! När jag hade som mål att få smalare lår såg jag till att köra mycket cardio i form av en kombination på högintensiv träning såsom trappintervaller, rodd-intervaller, korta löpturer med högt tempo) och långdistans såsom powerwalks innan frukost. Samtidigt valde jag att gå på en deff som gjorde att jag tappade ett par kilo. Det är på så vis jag uppnådde smalare lår :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *