FÖRBÄTTRA DIN HÅLLNING

Publicerat

Heeej allihopa!

Här kommer video snutten som jag tagit från @naprapatjonas mest för att jag vill visa er 3 riktigt bra övningar om ni vill förbättra er hållning samt rörligheten i ryggraden och få släppt på stelheter i musklerna i den främre kedjan. Du kommer även åt de små stabiliserande musklerna längs ryggraden som är minst lika viktiga, så de här övningarna är verkligen några jag kan rekommendera!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hello everyone! Here you have a great video from @naprapatjonas. This is three really good exercises to make your posture better and the movements in your back easier. This will get rid of you ”stiffness” for sure. When you do these exercises you access the small stabilizing muscles along the spine that are equally important, so it’s really something I want to recommend!

Kommentera via Facebook

4 thoughts on “FÖRBÄTTRA DIN HÅLLNING

    1. Hej Lena!

      Tusen tack för det :) Absolut! Jag har Small på bilden! Tror den ser mindre ut än vad den är! Hoppas det blir bra :) Tack detsamma L! Kram

  1. I simply want to tell you that I am new to weblog and honestly savored this web blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your blog . You absolutely have perfect stories. Cheers for sharing your web site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *