DESIGUAL EVENT – VINN GRATIS KLÄDER

Publicerat

image

Den 17/6 klockan 09:00-10:00 kommer jag att delta på Desiguals största event i Sverige.

I samband med det vill Desigual ge de 100 första besökarna två plagg, en överdel och en underdel. Vill du vara en av de 100 personerna så har jag VIP-biljetter till kön som jag med glädje tävlar ut till er!!

Tävlingsreglerna är enkla:

1. Skriv en kommentar i detta inlägg där du motiverar varför du vill delta på eventet och ange dina e-mail för besked om vinst.
2. Du ska bo i Stockholm eller befinna dig i Stockholm den 17/6
3. Du ska befinna dig utanför Desiguals butik på Hamngatan 31 klockan 08:00 klädd i badkläder eller strand-look.

Vinnaren utses måndagen den 15/6.

Kör hårt finisar!

Kommentera via Facebook

3 thoughts on “DESIGUAL EVENT – VINN GRATIS KLÄDER

  1. Sjukt snygga leggings du har på dig Jossan. Jag vill gärna delta på eventet för att jag verkligen adore Desiguals kläder. Finns många unika plagg och jag känner mig exklusiv när jag bär Desigual plagg. Älskar superroliga event som denna!!! Dessutom fyller jag år den 16 Juni och min Mamma den 17 Juni så tänkte prova lyckan.

    1. Hej Maria! Man blir glad av din motivering! Självklart ska jag ordna en VIP-biljett till dig! Vi ses på onsdag :) kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *