Magical place

Publicerat

IMG_6589 IMG_6590 IMG_6601IMG_6636 IMG_6649 IMG_6618
By Sodalime || Behind the scenes shooting for Self Omninutrition

Haha! Här står jag och myser, på en strand, som är helt magisk, med en man, som är ännu mer magisk!!

Jag hade kunnat göra nästan allt för att befinna mig där just nu.. känna värmen, sanden mellan tårna, det ljumna vattnet, glädjeruset som konstant fanns i min kroppen. Japp SAKNAD har fått en ny innebörd. <3 Nu är det bara att räkna ner till sommaren, för den är inte långt ifrån min vänner!!

___________________________________________________________________________________________

Please, take me there now! I want to feel the heat, the sand between my toes, the warm water against my skin, feel all the happiness flowing in my body. Yes.. I think MISSING has got a new meaning. Now I’m counting down the days until the summer. It’s not far away my friends!

Kommentera via Facebook

5 thoughts on “Magical place

  1. Asså det r sjukt hur mkt jag saknar Santa Teresa. Gör liksom ont i hjärtat! Vi måste åka tillbaka! <3

    1. Ja ellerhur!! Trodde inte det skulle kännas såååååhär jobbigt. Vill BARA tillbaka. Lätt att vi ska! ❤

  2. I simply want to say I am just newbie to blogs and actually liked your blog site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You surely come with great article content. Thanks a lot for sharing your web page.

  3. Howdy very cool blog!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your site and take the feeds additionally…I’m satisfied to seek out a lot of useful info right here within the publish, we want develop more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *