Två riksmongon i en smäll

Publicerat

image

image

image

Hej hej. Blir ingen vals om varför man legat på offknappen och uppdaterat lika bra som en björn i ide :) 

Idag lurade Alex på både sig själv och mig för ”Acne Killer” som inte bara döda, utan torterade lååååångsamt också. Skitont och skitkul vare! Haha skägg är väl inget att rekommendera om man inte vill bli len som en babyrumpa i ansiktet.. Jag dränkte ju mina ögonbryn också, men de sitter kvar som tur var.. efter ett evigt krigande kan jag lova

Dont worry, be happy!

Kommentera via Facebook

One thought on “Två riksmongon i en smäll

  1. I simply want to say I’m all new to blogs and seriously loved your website. Almost certainly I’m going to bookmark your site . You really come with perfect articles and reviews. Regards for sharing your web site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *