Så vi göre (;

Publicerat

image

Jag och Malin på gymmet igår.

Vi tänkte ta en rolig, lite charmigare bild men insåg att det var över efter vårt armpass. Orkade inte ens stå i brygga. Ramlade ner på huvudet(y)

Dagen igår var effektiv. Tränade x2, Pluggade marknadsföring, planerade fotografering med Bingo av Digme-tishorna som snart släpps. Tröjorna kmr bli sååå feta!! :) och sen fick jag lite egen tid till att göra lite jossan-pyssel som jag mår bra av.

Blev inget festande för mig igår. Ganska glad att slippa sitta och skriva detta inlägg bakis. Jag har mycket saker på gång nu och får verkligen inte bli sjuk så tar det säkra före det osäkra. Så många bollar som jag har i luften nu är inte nåååådigt. Ni kmr märka att jag droppar boll efter boll här på bloggen. Jag kommer att hålla er uppdaterade mina trogna läsare!!

Kram sålänge

Kommentera via Facebook

One thought on “Så vi göre (;

  1. I just want to mention I am beginner to weblog and really savored you’re web blog. Very likely I’m want to bookmark your site . You absolutely have really good article content. Thank you for sharing with us your blog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *