Good morning 07.45

Publicerat

image

image

Ledig onsdag resulterade till en powerwalk längs piren med Malin. Det var faktiskt softare än vad de ser ut. Med vårt kackeltempo om allt från dagis till värderingar om livet gjorde att tiden sprang iväg :)

Kör vanligtvis inte så mkt kondition nu för tiden men någon gång då och då är göööött!

Ha en bra dag!

Kommentera via Facebook

4 thoughts on “Good morning 07.45

    1. För att celcius är en träningsanpassad dryck och innehåller ämnen som är ämnade för fysisk aktivitet.
      Om jag bara ska bli pigg så går det lika bra med kaffe eller redbul :) men vill inte dricka redbul eftersom de innehåller så mkt socker.. Skillnaden är inte koffeinmängden, utan de är innehållet av krom som bidrar till att kroppen lättare tar upp kolhydrater, proteiner och fetter och att förbränningen ökar, sedan innehåller drycken en mängd bra vitaminer och grönt te som är bra :)

  1. I simply want to tell you that I am just all new to blogs and truly liked this page. Most likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with beneficial articles and reviews. Thanks for sharing with us your website page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *