DONE

Publicerat

Nu är jag klar med håret, det är så tjockt och fint igen! Tog 4 timmar att få i det. Men nu är allt isatt som jag tappa, plus 50gram till, så super tjockt nu. Jag gör mitt hår som alltid hos Stephanie i Leeds, klicka HÄR (reklamlänk) för att komma till deras sida. Jag har nu haft de typ i snart ett halvår, och kvaliteten är så bra! Trotts att jag fick det förstört hos frisören och jag har färgat det miljoner gånger så är det super fint. Ska försöka hinna slinga det, fixa min utväxt och lägga i färgbomben ikväll/i morgon. Eller så låter jag det bara vara, kan inte bestämma mig. Vill inte förstöra de innan jag åker i morgon.

Men nu måste jag sitta och vänta på Andy ska komma och hämta mig i tre timmar typ, inte så kul. Men får försöka få lite jobb gjort istället tills dess! Trött tjej på bilden, osminkad idag!

Now I’m done with my hair, it’s so thick and nice again! Took 4 hours to get it done. But now everything is back in which I lost, plus 50grams extra, so super thick now. I do my hair as always at Stephanie in Leeds, click HERE (advertising link) to come to their side. I have now had it kind of almost half a year, and the quality is so good! Even though I got it destroyed at the hairdresser and I have dyed it a million times. Will try to highlight it, fix my roots and add color bomb tonight / tomorrow. Or I’ll let it just be, can not decide. Do not want to destroy it before I leave tomorrow.

But now I have to sit and wait for Andy to come and get me here in like three hours, not so fun. But I’ll try to get some work done instead until then! Tired girl in the picture, no makeup today!

Photo on 3-24-16 at 1.15 PM #2

Kommentera via Facebook

3 thoughts on “DONE

  1. Hej Åsa! Tänkte fråga dig, den 3 juni tar jag studenten. Har en ganska bra kropp bara lite överflödigt fett som jag vill bränna bort till dess (alltså träna såklart). Det är ungefär 5-7 kg som jag gått upp. Hade tänkt o gå på en strikt diet tills dess, så har du några tips till mig? Vad för frukost lunch/middag, mellanmål rekommenderar du som är mättande men kalorisnålt? Har 10 veckor på mig. Vet att träningen kommer gå bra, men det svåra för mig är kosten. Vet ej vad jag ska äta för att känna mig mätt o så. Hoppas verkligen att du kan hjälpa mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *