PREPARATION

Publicerat

Morgon kära läsare. Nästa fredag är vi i London hela helgen, ska bli så skönt att komma bort, längtar så! Så nu går dagarna åt till att fräscha upp mig, mina fransar fick jag fixade igår. De blev så bra. Så nu har jag varit och solat, bleker mina tänder lite och väntar på att lite nya sminkprodukter ska komma idag. Jag ska prova en ny sminkborste som jag sett över hela instagram, men de kommer inte förens nästa vecka, men då ska jag göra en smink tutorial till er!

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite.

Morning dear readers. Next Friday we are in London throughout the weekend, will be so nice to get away! So now the days are spent to freshen up, my eyelashes, I got fixed yesterday. They look so good. So now I have been and sunbathed, whiten my teeth a bit and wait for some new makeup products that should come today. I’ll try a new makeup brush that I’ve seen all over instagram, but that will not come until next week, but then I’ll do a makeup tutorial for you!

Now I need to jump into the shower and freshen up a bit.

Photo on 3-16-16 at 10.50 AM #5

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “PREPARATION

  1. Hej, hur många kalorier har du ätit nu när du äter kalorisnålt? Hur många vanliga måltider om dagen äter du och hur många Shakes äter du? Har de varit samma under hela denna viktnedgången på dessa 7kg? Eller va de mer Shakes i början? Du är en stor inspiration! Kötta vidare, u go girl!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *