Mitt smeknamn, jelly

Publicerat

Jag tänkte berätta lite om varför jag döpte min blogg till Jelly. Jag har aldrig haft något riktigt smeknamn, då jag heter Åsa så finns det inte så mycket man kan ändra, förutom Åsa-Nisse kanske, haha. Men när jag satt här, och skulle komma på ett namn till min blogg tänkte jag ganska mycket på vad jag blev kallad för när jag var liten, av mina syskon. Jag hade otroligt många smeknamn när jag var liten, jag var en riktig knubbis när jag var bebis så mina namn blev oftast något som refererades till mat (snälla syskon jag har, haha) som potatismos och diverse lustiga saker! Men så kom jag på min favorit, gelehallon! Så började jag tänka att Jelly ligger nära, och passar mig bra! Så det fick det bli, så kalla mig Åsa eller Jelly, det är valfritt!

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *