Testar Sally Hansen Miracle Gel Top Coat

Publicerat Lämna kommentar

sallyhansen

Jag är på ständig  jakt efter det där perfekta nagellacket. Och när någonting som lovar mirakel dyker upp på marknaden så måste det såklart testas.

Såhär skriver Sally Hansen själva om sin produkt.

Sally Hansen är världsledande inom nagellacksinnovation och deras nya patenterade Miracle Gel är den första manikyren som kombinerar vanligt nagellack med högteknologiskt gel. Resultatet är ett hållbart, slitstarkt och skinande lack som sitter upp till 14 dagar. Lätt att använda, ingen LED/UV lampa behövs. Lacket tas bort på samma enkla sätt som vanligt nagellack. Många olika snygga nyanser att välja på så att du ska hitta din egen favorit!

Miracle Gel Nail Polish är steg 1 i manikyren. Avsluta med steg 2, Miracle Gel Top Coat, för att gelen ska härdas.

Och vad har jag att säga då?

Ptja..

Tjusiga färger att välja mellan och priset hade varit mer än okej om lacket levt upp till sin beskrivning. Men någon fjortondagarsperfektion är det inte tal om här. Alltså verkligen inte! Dag två började jag se små fula sprickor, och dag tre hade det  redan börjat flagna av.

Så har ni gått och tafsat på Miracle Gel utan att köpa hem det – good for you! Spara pengarna till nästa mirakelprodukt istället ;).

/MathildaMin pappa

Publicerat Lämna kommentar

Klumpen i magen.

Jag har varit ett nervöst vrak i flera dagar.

Varför?

Min pappa. Min biologiska pappa.

Har inte träffat honom sedan farmors begravning för snart fyra år sedan.

Han har haft ett kämpigt liv som har gjort att vi inte har kunnat ha en normal far och dotter relation. Jag har fått vara mer förälder åt honom, än han åt mig.

Det finns saker som man aldrig glömmer och aldrig förlåter. Men han hade inte rätt förutsättningar till att börja med, och jag kan någonstans förstå varför det blev som det blev.

Men nu är han här och hälsar på sin vuxna dotter för första gången. Och jag antar att det inte finns något bättre tillfälle. Han har varit bra i lite över ett år och det är det längsta sedan jag var liten.

Jag är stolt över hans framgångar.

När han är bra så är han riktigt bra, och jag är så glad att jag kan se så många av hans fina sidor i mig själv och mina syskon.

Nu hoppas jag att vi får en mysig helg tillsammans. Vi har mycket att ta igen.

/Mathilda, Maskrosbarn

pappaochjag

pappaochjag2

Show me your pussy!

Publicerat Lämna kommentar

Vi höll vaxparty hemma hos mig igår och VILKEN fest det blev. Vilket gäng!

vaxparty1

Man kunde vaxa allt från brynen ner till tårna och Rebecka (vaxgudinnan) var så himla fin och fick oss alla att känna oss mycket bekväma.

vaxparty5

Förutom Lena då kanske. Hon blir nog aldrig riktigt bekväm med vax.

vaxpartyinsta

vaxparty4

Roséchampagnedrinken som jag slängde ihop kvällen innan blev himla poppis. Vill ni att jag lägger upp receptet? Går att göra på alkoholfritt bubbel också. Mums!

vaxparty2

vaxpartyemma

Och eftersom jag fortfarande inte fått tummen ur och köpt en ny laddare till min systemkamera så är samtliga bilder återigen lånade av Emma

Hon är ju till skillnad från en annan ett riktigt proffs!

Och snygg är hon också som ni ser.

Men laddare ska lösas ASAP. Det får bli dagens projekt. Mer än så orkar jag inte för jag måste samla kraft inför ett mycket speciellt (men efterlängtat) besök imorgon. Någon jag inte träffat på väldigt, väldigt länge. Puha!

/Mathilda

 För han har tagit studenten!

Publicerat Lämna kommentar

Fredagen började med utspring för min lillebror Johan. Först vid skolan (där jag fällde en och annan tår) och sen från Trappan i Helsingborg.

johangoanminsann

Hur fin är inte han?!

Åh!

Studentmottagningen på kvällen var mysig och jag fick krama på många människor som jag inte sett på år och dar. Och när ungdomarna gled vidare ut i natten så tog vi (jag och faster) en taxi hem. Och tur var väl det för vi skulle ju orka en lördag också.

Och för er som följer mig på snap (littlesnutte heter jag där) så såg ni säkert att vi orkade alldeles utmärkt.

Helgen i Helsingborg får 5 konfettipistoler av 5 möjliga.

helsingTredagars arbetsvecka och Helsingborg!

Publicerat Lämna kommentar

Tackar vädergudarna för den här fantastiska långhelgen! Hur skönt!? Har resten av landet haft det lika fint som här nere i Skåne?

parkhäng

parkhäng3

Jag har hunnit med att agera flytthjälp, firat den vackraste 30åringen i slottsparken, haft bästishäng med Lena och städat ett halvt hem (tänkte ta den andra halvan ikväll).

Inte heller så jobbigt att gå tillbaka till kontoret och veta att man bara jobbar tre dagar den här veckan. Är nämligen ledig på fredag då min yngsta lillebror Johan tar studenten i Helsingborg. Så stolt över alla mina syskon! Jag åker dit redan på torsdag och myser kvar hela långa helgen.

Sommartider alltså!