Min pappa

Publicerat Lämna kommentar

Klumpen i magen.

Jag har varit ett nervöst vrak i flera dagar.

Varför?

Min pappa. Min biologiska pappa.

Har inte träffat honom sedan farmors begravning för snart fyra år sedan.

Han har haft ett kämpigt liv som har gjort att vi inte har kunnat ha en normal far och dotter relation. Jag har fått vara mer förälder åt honom, än han åt mig.

Det finns saker som man aldrig glömmer och aldrig förlåter. Men han hade inte rätt förutsättningar till att börja med, och jag kan någonstans förstå varför det blev som det blev.

Men nu är han här och hälsar på sin vuxna dotter för första gången. Och jag antar att det inte finns något bättre tillfälle. Han har varit bra i lite över ett år och det är det längsta sedan jag var liten.

Jag är stolt över hans framgångar.

När han är bra så är han riktigt bra, och jag är så glad att jag kan se så många av hans fina sidor i mig själv och mina syskon.

Nu hoppas jag att vi får en mysig helg tillsammans. Vi har mycket att ta igen.

/Mathilda, Maskrosbarn

pappaochjag

pappaochjag2

Show me your pussy!

Publicerat Lämna kommentar

Vi höll vaxparty hemma hos mig igår och VILKEN fest det blev. Vilket gäng!

vaxparty1

Man kunde vaxa allt från brynen ner till tårna och Rebecka (vaxgudinnan) var så himla fin och fick oss alla att känna oss mycket bekväma.

vaxparty5

Förutom Lena då kanske. Hon blir nog aldrig riktigt bekväm med vax.

vaxpartyinsta

vaxparty4

Roséchampagnedrinken som jag slängde ihop kvällen innan blev himla poppis. Vill ni att jag lägger upp receptet? Går att göra på alkoholfritt bubbel också. Mums!

vaxparty2

vaxpartyemma

Och eftersom jag fortfarande inte fått tummen ur och köpt en ny laddare till min systemkamera så är samtliga bilder återigen lånade av Emma

Hon är ju till skillnad från en annan ett riktigt proffs!

Och snygg är hon också som ni ser.

Men laddare ska lösas ASAP. Det får bli dagens projekt. Mer än så orkar jag inte för jag måste samla kraft inför ett mycket speciellt (men efterlängtat) besök imorgon. Någon jag inte träffat på väldigt, väldigt länge. Puha!

/Mathilda

 För han har tagit studenten!

Publicerat Lämna kommentar

Fredagen började med utspring för min lillebror Johan. Först vid skolan (där jag fällde en och annan tår) och sen från Trappan i Helsingborg.

johangoanminsann

Hur fin är inte han?!

Åh!

Studentmottagningen på kvällen var mysig och jag fick krama på många människor som jag inte sett på år och dar. Och när ungdomarna gled vidare ut i natten så tog vi (jag och faster) en taxi hem. Och tur var väl det för vi skulle ju orka en lördag också.

Och för er som följer mig på snap (littlesnutte heter jag där) så såg ni säkert att vi orkade alldeles utmärkt.

Helgen i Helsingborg får 5 konfettipistoler av 5 möjliga.

helsingTredagars arbetsvecka och Helsingborg!

Publicerat Lämna kommentar

Tackar vädergudarna för den här fantastiska långhelgen! Hur skönt!? Har resten av landet haft det lika fint som här nere i Skåne?

parkhäng

parkhäng3

Jag har hunnit med att agera flytthjälp, firat den vackraste 30åringen i slottsparken, haft bästishäng med Lena och städat ett halvt hem (tänkte ta den andra halvan ikväll).

Inte heller så jobbigt att gå tillbaka till kontoret och veta att man bara jobbar tre dagar den här veckan. Är nämligen ledig på fredag då min yngsta lillebror Johan tar studenten i Helsingborg. Så stolt över alla mina syskon! Jag åker dit redan på torsdag och myser kvar hela långa helgen.

Sommartider alltså!Brazilian sugaring och parkhäng!

Publicerat Lämna kommentar

Hur fort går dagarna nu?!

I tisdags var jag och gjorde brazilian sugaring på Clicks By Vanessa.

Och ja! Det gör skitont i början. Sparkade nästan personalen i huvudet (det var inte första gången sa hon!) men andra gången (enligt säkra källor!) så ska det tydligen vara en betydligt trevligare upplevelse.

Men såhär i efterhand  känns det så himla värt den lilla stunden av smärta. Är len som sammet och redo att hoppa i bikinin at any time, whoop whoop!

parken2

Sen har vi ju haft en onsdag också. I världsklass!

Jag, Emma (som jag snott bilderna av!), Lena, Iris och Annika hängde i en mycket het slottspark och picknickade.

parken3

Det dracks Sangria, havsbottenskumpa, åts blåbärspaj, melon, räkor från Johan P och en massa annat gott som gör livet lite lättare att leva.

Och när vi var klara i parken kilade vi vidare till ett betydigt svalare Savoy på Bubbly Wednesday och skrattade vidare.

 Dessa underbara tjejhäng ger mig så mycket alltså. Mer sånt!

Men ikväll ska vi ta en PW i solen och njuta av en lugn hemmakväll. För det behövs också!

Hoppas att ni får en underbar start på helgen.

/ Mathilda