FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN!

Publicerat Lämna kommentar

image

 

FRÅGESTUND PÅ BLOGGEN! Det börjar vara dags för en frågestund känner jag! Ni får fråga vad ni vill så passa på att ställa frågor om hur det är att ha en lite annorlunda familjesituation. ADHD, Språkstörning, stor familj, Norrland. Ja, fråga om allt.. Ni måste fråga, jag vill inte känna mig som en loser utan läsare…. Eller så betyder det att jag varit sjukt tydlig tidigare.. Hur som helst, Fråga på tills ikväll nångång!

Vi kommer filma hela dagen idag så ikväll kommer även avsnitt 2 förhoppningsvis upp på Youtube, sök frufjellstrom där! Prenumerera och gilla klippen!!

kram på er och härlig onsdag!Jag är nog världens lyckligaste och coolaste morsa!

Publicerat Lämna kommentar

Jag har fyra barn, fyra fantastiska och egensinnade barn. Jag tänkte aldrig ens bli mamma, iaf inte när jag var nyss fyllda 20 år. Jag fick dock en son som vände upp och ned på mitt liv, bokstavligt talat eftersom han föddes sjuk och vi fick en tuff start tillsammans. Idag är han åtta år(detta betyder dock inte att jag är 28år!) och vi har upplevt så mycket tillsammans. Nu har vi kommit en bit på vägen när det gäller att upplysa kring familjeliv och barn med npf. Vi har bland annat startat vår vardagsserie som jag tänkte spela in ett nytt avsnitt till imorgon! Men det är till detta jag vill komma, YOUTUBE! Mina grabbar är verkligen frälsta i youtubevärlden. De kan sitta flera timmar och titta på andra som spelar spel och lagt upp dem på Youtube. Jag läste någonstans att ”Om ditt barn sitter och tittar på andra som spelar spel på Youtube så har de mest troligt adhd”… Hur vida det hör ihop låter jag vara osagt men det stämmer nog ganska bra in på mina grabbar. Deras favoriter heter är bland annat, Softis, Wippit, Figgehn.. DuelDgaming.. fattar ni vilka jag snackar om? Hur som helst.. DERAS MAMMA HAR EN YOUTUBEKANAL.. kan ni fatta hur cool jag är! Jag tror inte att ni kan förstå hur coolt det är att ha en youtubekanal för en femåring. Melvin spelar in videos med systemkameran och låter som de på Youtube ”Hej och välkommen till Wii, idag spelar vi….” ja ni fattar. Sen att DOM finns på Youtube är ju bara det bästa. Jag tror inte att det kommer bli svårt att fortsätta spela in denna ”Dagarna hos Fjellström” – Hoppas ni vill följa oss på Youtube. Sök på frufjellstrom och tryck på prenumerera!

8H1A7756

(foto: Ricke.se)Åka till Uppsala två veckor i vår?

Publicerat Lämna kommentar

Jag är så sugen på att åka till Uppsala i vår, ta med barnen och dra till morsan. Kruxet är bara att det är inte meningen att vi som bor i Norrland ska ta oss härifrån. Vi är liksom isolerade här av någon anledning. Att ta flyget är ett snabbt och smidigt alternativ när jag ska konka packning och fyra barn, men det kostar! Att ta tåget är som att åka jorden runt med alla möjliga olika transportmedel. Det räcker inte med att vi måste byta tåg 2-3 gånger, vi måste även involvera buss eller bil i flera mil innan vi ens närmare oss en tågstation där det ens går ett tag. Och väljer vi nattåget så är det som att välja mellan pest eller kolera. Antingen får vi lov att åka kl 00:30 på natten eller komma fram 05:20. Det finns liksom ingen logik i det. Och dagtåget tar ungefär 10-12 timmar, att ensam åka så länge med barnen i tåg med upp till 3-4 byten efter vägen känns som ett självmordsförsök!

Nä, det är väl meningen att vi Norrlänningar ska isoleras här uppe och uteslutas från resten av Sverige, kanske till och med dö bort i det tysta… Jag är så less på att alla lågpriser bara gäller södra Sverige och att inte snabbtågen har direktturen genom HELA Sverige.. JAG RÄKNAS OCKSÅ!