praktiskt snyggt och enkelt

Publicerat

Wow, man blir alltid lika glad när ett paket från sudio trillar ner i brevlådan!
Mitt tredje par och jag tröttnar inte, det måste betyda att det är en väldigt bra produkt vilket jag kan intyga. Som jag nämnt till er flera tidigare gör jag inte samarbeten ”bara för att”. Mina samarbeten är genuina och jag vill kunna stå för ett ärligt inlägg. Man vinner ingenting i längden på halvdana produkter och oärliga inlägg.
Hur som helst, denna gång valde jag TRE white med rosé-inslag. Varför jag valde samma som sist(fast annan färg) är för att jag är så otroligt nöjd med dem!
Det är alltid kul att ha olika färger för att kunna variera sig och minst sagt praktiskt. Just dessa är trådlösa och ansluts via bluetooh, dem är svettåliga så det passar perfekt till träning och de har 9 timmars batteritid.

Kanske ett julklappstips? Vill ni veta mer om Sudio´s olika hörlurar osv gör ni det (här).
Jag har såklart ordnat en rabattkod till er! Uppge 15Lina i kassan så får ni 15% rabatt :)DBE1E379-D727-43B6-BAF9-937FF0BBCE41sudioDAFDBC44-8E64-46DB-8B78-65BF8394B6E5Detta är i samarbete med sudio.


 

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.