från gala till skogs

Publicerat

Lever fortfarande på helgens lyckorus i Globen! Super skojjsigt.
Men något som är viktigt för mig är variation. Jag trivs egentligen bäst när jag är ute i skogen, utan att fara och flänga. Bara sitta på en stubbe, äta min korvsmörgås och lyssna på skogens djur, eller ännu bättre sitta på hästryggen.  Jag skulle dock inte vilja leva så jämt, det skulle bli alldeles för tråkigt. Samtidigt som jag aldrig skulle kunna tänka mig ett liv med fart och fläkt dygnet runt. Just nu känner jag mig extra tacksam över livet! Jag får uppleva lite av varje, och jag är precis lika lycklig i båda stunderna. Här är några bilder från gårdagen i skogen, nu laddar jag bara upp för Torsdagens festligheter i huvudstaden.8091DC4C-75BE-4BF8-86CC-2C2142180CA9<3
ybjkl


Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.