”Bomben” är släppt och vi är lyckligast i världen.

Publicerat

Namnlös.jpghkykÄntligen kan vi prata om det vi har burit för oss själva i 20 veckor(läs en evighet)! I början av Februari blir jag och Markus föräldrar om allt går som det ska.  Vi har fått beräknat till den 5/2.
I veckan var vi på ultraljud för att kolla så allt stod rätt till. Barnmorskan såg inget avvikande, så jag antar att prinsen eller prinsessan mår bra! Vi har snart passerat halva tiden och jag måste säga att tiden har mer eller mindre stått still! Visst är det lustigt.. Men jag säger som jag alltid sagt – Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.  vårat hjärtaNu börjar alla förberedelser inför vinter och allt som komma skall. Allt känns redan som en ”ny värld”.. och så mycket saker jag har lärt mig på vägen som jag inte hade en aning om innan jag blev gravid.. och mer blir det! Längtar ihjäl mig…. <3

Kommentera via Facebook

2 thoughts on “”Bomben” är släppt och vi är lyckligast i världen.

  1. Grattis till graviditeten (som jag just läst om) lilla Lina! Att få barn är det största här i livet! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.