pusskalas på ny båt

Publicerat

Här kommer en skön hälsning från havs. 

Pussklas uppe på däck, det kan man bara inte undvika!! Som jag skrev i tidigare inlägg åkte vi med båten Galaxy.. ska försöka vara ärlig utan att vara negativ. Men jag fastnade inte alls för båten, då den kändes väldigt korridorig och taxfreen var helt utspridd(på gott & ont). Städningen på båten var dock under all kritik, så trist! Våran hytt hade spya på handfatet och ett par kvarglömda stilettklackar stod bredvid sängen. Men jag beundrar personen som hade gott i dem, riktiga high hells!

Eller så är det jag som har ovanan inne för förändringar, och en annan båt ligger mig mycket varmare om hjärtat. Hur som helst var det trevligt att testa Iafal. Sällskapet var fantastiskt och showen på scen levererade, även Måns! Men nästa gång blir det Cinderella, ”varför bryta ett vinnande konsept.”

7AF13D61-8478-442F-80F9-A7E5CAEA0AF7

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.