ett starkare jag

Publicerat

Det är tanken som räkans – njaaaa jag vet inte riktigt, isåfall har jag gymmat hela mitt liv 😉
Idag körde jag kanske världens kortaste gympass! Det blev benen som föll offer. Jag är en typiskt gymperiodare som kör fullt ut ett kort tag, för att sedan ”vila” nååågra månader. Så himla trist, motivationen tryter alltid. Är det så för er också? 😒 Nu har jag äntligen skaffat mig en onlinept, med ett bra träningsschema och motiverande kostschema, för en sundare livstil.. Och såklart för att orka springa hela blodomloppet i vår. Mina härliga kollegor ”tvingade” mig förra året och det var sååå kul!! Nu är jag taggad inför våren och vill göra detta år ännu snabbare än vad jag sprang sist. Har dock hållt mig till 5 km då jag känner att det är på gränsen. Kondition är inte att leka med. Jag beundrar dem som orkar springa milen.

Facetune_12-03-2018-12-46-01IMG_9863I samarbete med RM Hälsafitness så hjälper Robin mig att stötta i all coachning. Robins gym är i goa Göteborg, men han är även onlinept, det som jag använder mig av just nu. Ni hittar hans hemsida här.  ☀️🍴💪🏼
Facetune_12-03-2018-12-51-54

Kommentera via Facebook

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.